• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

    Ταινίες που κόβουν την ανάσα με τις σκηνές σεξ

    Μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες μπορεί να χαρακτηριστεί η ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι», που τράβηξε το ενδιαφέρον με τις επίμαχες σκηνές. Όμως, δεν είναι το μόνο φιλμ που παρουσιάζει απροκάλυπτα σκηνές σεξ. Μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε ταινίες που έμειναν στην ιστορία για τις καυτές και γεμάτες σεξουαλικά ενσταντανέ σκηνές.
    Μάτια ερμητικά κλειστά
    Ο Γουίλιαμ Χάρφορντ, διακεκριμένος γιατρός, αποφασίζει να συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις όταν μια νύχτα η σύζυγός του, Άλις, του αποκαλύπτει πως είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μ’ έναν άλλον άνδρα. Μέσα στη νύχτα συναντά ένα πλήθος από ετερόκλητους ανθρώπους, ώσπου τελικά ένας γνωστός του, πιανίστας, του εκμυστηρεύεται την ύπαρξη μιας αδελφότητας, που επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια.
    Ο Γουίλιαμ θα αποφασίσει να γίνει μέλος της, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ σκιαγραφεί το σκοτεινό ταξίδι του Γουίλιαμ Χάρφορντ με τη γνωστή ενδοσκοπική δεινότητά του, καταγράφοντας βήμα προς βήμα τις εκφάνσεις των συναισθηματικών του φορτίσεων, με βάση τα διάφορα συμβάντα που του προκύπτουν, αλλά και τις καταλυτικές αλλαγές που επιφέρει αυτό το ταξίδι στον ψυχισμό του.
    Ένα σκοτεινό υπαρξιακό έπος, βασισμένο στο βιβλίο «Traumoville» του Άρθουρ Σνίτσλερ, όπου τα γυρίσματά του διήρκεσαν 400 μέρες. Πρωταγωνιστικό ζευγάρι, οι Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν.
    Βασικό Ένστικτο
    Ο αστυνομικός ντετέκτιβ Νικ Κούραν ερευνά τη δολοφονία ενός πρώην μεγάλου αστέρα του ροκ και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του είναι από μόνα τους ιδιαίτερα συγκεχυμένα: 'Ένας ματωμένος παγοκόφτης, ένα άσπρο μεταξωτό μαντήλι δεμένο στο κεφαλάρι του κρεβατιού και όλο το υπόλοιπο σκηνικό... να δείχνει, κατά τα άλλα, ότι το θύμα πέρασε με τον δολοφόνο του μια υπέροχη ρομαντική βραδιά.
    Οι έρευνές του δεν θα αργήσουν να τον μπλέξουν στα δίχτυα ενός θανάσιμου ερωτικού δεσμού με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Τρεμέλ, την συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, της οποίας οι φανταστικές υποθέσεις δολοφονίας των βιβλίων της βγαίνουν κατά παράξενο τρόπο αληθινές. Η Κάθριν είναι ύποπτη για το φόνο. Επιπλέον, είχε και κίνητρο για να τον διαπράξει, όπως και η παμπόνηρη και προκλητική Ρόξι, η ερωτική σύντροφός της.
    Το ίδιο όμως ισχύει και για την δόκτορα Μπεθ Γκάρνερ, την ψυχολόγο της αστυνομίας και προσωπική συμβουλάτορα του Νικ. Γοητευτικό, προκλητικό ερωτικό θρίλερ, που απευθύνεται στο μάτι και τις αισθήσεις και παρασύρει με την τεχνική του τελειότητα, έμεινε στην ιστορία εκτός των άλλων για τη μοναδική κίνηση της εκθαμβωτικής Σάρον Στόουν.
    9 1/2 Εβδομάδες
    Η παθιασμένη σχέση της Κιμ Μπάσιντζερ με τον Μίκι Ρούρκ αλλά και το αισθησιακό στριπτίζ της ξανθιάς των ΄80ς υπό τους ήχους του «You can leave your hat on» εκτόξευσαν την ταινία «9 1/2 Εβδομάδες» στη σφαίρα του μύθου! Η ερωτική ιστορία της σοφιστικέ «Elizabeth» και του γοητευτικού χρηματιστή «John Gray» οι οποίοι χωρίς κανόνες και αναστολές παρασύρθηκαν σε ένα παιχνίδι ακραίου πάθους και απόλυτης εξουσίας, κατάφερε να απογειώσει την κινηματογραφική καριέρα των δύο πρωταγωνιστών.
    Η Ζωή της Αντέλ
    Η Ζωή της Αντέλ είναι μια γαλλική ρομαντική, δραματική ταινία του 2013, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Αμπντελατίφ Κεσίς με πρωταγωνίστριες τις Λεά Σεντού και Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Αντέλ (που την υποδύεται η Αντέλ Εξαρχόπουλος), μιας Γαλλίδας εφήβου που ανακαλύπτει την επιθυμία και την ελευθερία όταν μπαίνει στη ζωή της μια λεσβία ζωγράφος με μπλε μαλλιά. Στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013, η ταινία κέρδισε ομόφωνα τον Χρυσό Φοίνικα από την επίσημη επιτροπή και από το FIPRESCI.
    9 Songs
    Μια Αμερικανίδα φοιτήτρια έχει για ένα χρόνο μια έντονη σεξουαλική σχέση, με έναν Λονδρέζο, ο οποίος εργάζεται σε μια επιστημονική αποστολή στην Αλάσκα. Στην ανάπαυλα των ερωτικών τους περιπτύξεων πηγαίνουν στο κλαμπ Brixton Academy, όπου παρελαύνουν διάφορα συγκροτήματα. Περιέχει σκηνές αληθινού σεξ και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Κίραν Ο'Μπράιεν, Μάργκο Στίλεϊ.
    Nymphomaniac
    Το «Nymphomaniac» είναι η άγρια αλλά ταυτόχρονα, ποιητική ιστορία του ταξιδιού μιας γυναίκας από τη γέννησή της μέχρι την ηλικία των 50 ετών, την οποία αφηγείται ο κεντρικός χαρακτήρας, η Joe (Σαρλότ Γκένσμπουργκ), η οποία έχει αυτο-διαγνωστεί ως νυμφομανής.

    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ