• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

    Συνελήφθη η Αγγελική, φερόμενη ως συνεργός του Ξηρού Στα χέρια της ΕΛΑΣ

    Στη σύλληψη της Αγγελικής Σπυροπούλου, που καταζητείτο ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, προχώρησε τη Δευτέρα η Αντιτρομοκρατική.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε στο σπίτι της οικογένειας ενός προφυλακισμένου μέλους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, στην οδό Άγιου Γεράσιμου, όπου εκεί φιλοξενείτο η 22χρονη για άγνωστο χρονικό διάστημα. Μεταφέρθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. 


    Στον απόηχο της σύλληψης της Αγγελικής Σπυροπούλου, συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι εκτίουν ποινές για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Η γυναίκα συνελήφθη καθώς στο σπίτι της στη Σαλαμίνα φέρεται να έμενε η 22χρονη.

    Η σύλληψη έγινε, σύμφωνα με πληφορίες, έξω από το γραφείο του ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας, όπου είχε προσέλθει για να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών. Ο ανακριτής αρχικά της είπε να επανέλθει στο γραφείο του την Παρασκευή και λίγο αργότερα συνελήφθη.

    tvxs.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ