• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ – Η σεξομανής δικηγόρος και ο ταξιτζής!

    Μία ιστορία που θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από χολιγουντιανή ταινία… Με τη μόνη διαφορά ότι η σεξομανής δικηγόρος στο τέλος το πλήρωσε. Πολύ λιγότερο από όσο ίσως άξιζε…

    Η 34χρονη δικηγόρος Jennifer Gaubret, έπεσε τελικά στα μαλακά… Η συγκεκριμένη δικηγόρος είχε κατηγορηθεί ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν οδηγό ταξί, το 2012, στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Με τη διαφορά ότι ο ταξιτζής την είχε καταγράψει με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου!
    Ο οδηγός, Harvey Farrel, είχε καταφέρει να καταγράψει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου του τη δικηγόρο, τη στιγμή που προσπαθούσε να τον πείσει να κάνουν σεξ μέσα στο ταξί του!
    Η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα… περίπλοκη! Ο οδηγός του ταξί συνελήφθη με την κατηγορία του… εκβιασμού, καθώς η δικηγόρος τον κατηγόρησε ότι της ζήτησε 60.000 δολάρια για να μη δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο βίντεο.
    Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η δικηγόρος είχε υποστηρίξει ότι ήταν μεθυσμένη τη στιγμή που «επιτέθηκε» στον οδηγό, αλλά οι σεξουαλικές περιπτύξεις της με τον οδηγό, είχαν τη συναίνεσή του, ενώ επεσήμανε ότι δεν ήξερε ότι ο Farrel την κατέγραφε.
    Στο βίντεο που ακολουθεί, δικηγόρος σηκώνει τη φούστα της και προσπαθεί να «πείσει» τον οδηγό να προχωρήσουν περισσότερο, ενώ ο οδηγός προσπάθησε να την απωθήσει…




    hellasforce.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ