• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

    Η μάστιγα της διαστροφής (Βίντεο)

    Η μάστιγα της διαστροφής: Μέσω της σεξουαλικοποίησης η Νέα Τάξη Πραγμάτων μετατρέπει τα παιδιά σε σκεύη ηδονής!

    Η επιχειρούμενη σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι ένα πρόβλημα που υποβόσκει εδώ και πολλά χρόνια. Όμως πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο…Το ερώτημα που προκύπτει είναι το πως οι άνθρωποι ανέχονται όλη αυτή την αρρώστια, την αηδιαστική και συνάμα τραγική κατάντια της κοινωνίας;;;


    Τα παιδιά είναι αθώα. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δει ένα παιδί σεξουαλικά. Ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται να αντιδρά στην σεξουαλικοποίηση των παιδιών. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται καν το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που συμβαίνει. Κλείνουν τα μάτια τους στο γεγονός ότι τα παιχνίδια, η μουσική βιομηχανία, η μόδα και η τηλεόραση προωθούν τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών.

    Η επιδημία της διαστροφής σαρώνει τον πλανήτη και όμως όλοι σιωπούν, επιτρέποντας στις σκοτεινές δυνάμεις να μετατρέπουν τα παιδιά σε σκεύη ηδονής, σε όντα χωρίς συναισθηματική υπόσταση.

    Φυσικά, η εμπορική σεξουαλικοποίηση των παιδιών δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα ακόμα καλά οργανωμένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.

    Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο:












    sahiel.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ