• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

  ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
  1) Лавров пригласил нового главу МИД Греции посетить Москву ( http://itar-tass.com/politika/1732202) – Ο Λαβρόφ προσκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στη Μόσχα (αναφέρεται στο πολύ ζεστό και φιλικό τηλεγράφημα του Λαβρόφ προς τον Κοτζιά)
  2) Еврокомиссия: новый премьер Греции совершит первый визит в Брюссель на следующей неделе (http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1734550) – Evrocomission – Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις Βρυξέλλες την άλλη εβδομάδα (λέει για συνομιλίες Τσίπρα – Γιουνκέρ)
  3) Греческий премьер представил главе Европарламента масштабный план реформ (http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1733086) – Ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσίασε στον επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου το μεγάλο σχέδιο μεταρρυθμίσεων
  4)Минфин: РФ рассмотрит просьбу о финпомощи Греции, если такая поступит (http://ria.ru/economy/20150129/1044965268.html) – ΥΠΟΙΚ Ρωσίας: Η Ρωσία εξετάζει το ζήτημα οικονομική βοήθειας στην Ελλάδα.
  5) Россия готова рассмотреть вопрос о финансовой помощи Греции (http://www.interfax.ru/world/420995) – Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει το θέμα παροχής βοήθειας στην Ελλάδα.
  6) Политики Греции не смогут игнорировать Церковь, убеждены в РПЦ – Οι πολιτικοί της Ελλάδας δεν θα αγνοήσουν την ρώσικη ορθόδοξη Εκκλησία.
  7) http://izvestia.ru/news/582410 – avto einai poly ebdiaferon analitiko arthro – Греция — первенец европейского освобождения – Η Ελλάδα αρχή της Ευρωπαϊκής απελευθέρωσης. Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ. που δεν θα αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει πολύ αριστερά και να κάνει λάθη (ρίξη με την εκκλησία και προσέλκυση μεταναστών).
  8) http://tass-analytics.com/positions/3730 – Οι Έλληνες είναι πολύ λογικοί και δεν μιλάνε για έξοδο από την Ε.Ε. – Η φιλία με τη Ρωσία θα της δώσει πολλά και θα δυναμώσει και τις δύο χώρες.
  9) http://ria.ru/world/20150130/1045001943.html – Η Ένωση με τη Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποφύγει την αρπαγή από τη Δύση.
  10) http://www.bfm.ru/news/284869 – Греческий бунт на европейском корабле. Премьер Ципрас заступился за Россию – Ελληνική επανάσταση σε ευρωπαίκό πλοίο. Ο Τσίπρας σηκώθηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ