• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

    Οι προφητείες του Νοστράδαμου για τον «Κομήτη του Θανάτου» και τον Πόλεμο του Τρίτου Αντίχριστου (βίντεο)

    Περισσότερα από πεντακόσια χρόνια μετά τη γέννησή του, οι προφητείες του Νοστράδαμου εξακολουθούν να ιντριγκάρουν, να συναρπάζουν αλλά και να προκαλούν αμηχανία.
    Ο Νοστράδαμος έγραφε για έναν κομήτη που θα προέλθει από τον Καρκίνο, «πιο φωτεινό από μια πανσέληνο», «το μεγαλύτερο αστέρι της χρονιάς …», ο οποίος θα αποτελέσει το κλειδί για την αναγνώριση του τρίτου Αντίχριστου που είχε προβλέψει.
    Είχε μιλήσει επίσης για τον πόλεμο του Τρίτου Αντίχριστου. Σύμφωνα με τις προφητείες του, ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει περισσότερα χρόνια από τους δύο πρώτους: τον πόλεμο του Ναπολέοντα σαν τον πόλεμο του πρώτου Αντίχριστου και τον πόλεμο του Χίτλερ ως τον πόλεμο του δεύτερου Αντίχριστου
    Σε ένα απόσπασμα από κείμενο του 1558 έγραφε για τη διάρκεια του πολέμου του Τρίτου Αντίχριστου:
    «Τέλος, ο τρίτος Αντίχριστος θα προκαλέσει πλημμύρες του ανθρώπινου αίματος, και κάποιος δεν θα βρει τον Άρη [το Θεό του Πολέμου] να νηστεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα … Μετά από αυτό, ο Αντίχριστος θα είναι και πάλι ο καταχθόνιος πρίγκιπας για τρίτη και τελευταία φορά. Όλα τα βασίλεια του Χριστιανισμού, και ακόμη και εκείνα των απίστων [μουσουλμάνοι], θα τρέμουν για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια …»
    Δείτε το βίντεο:
    hellasforce.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ