• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

    Ανατριχιαστικό: Πήγε στην τράπεζα μαζί με τη... νεκρή μητέρα του (Φωτογραφίες)

    Περίπου επτά ώρες πριν κηρυχθεί επίσημα νεκρή, η υπερήλικη Caryl Vanzo εθεάθη στην τράπεζα μαζί με το γιο της και πραγματοποίησε ανάληψη ύψους 850 δολαρίων.


    Ωστόσο, οι αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι η Vanzo ήταν ήδη νεκρή όταν πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας, στο Πλίμουθ της Μινεσότα. Ο γιος της, David Vanzo, κάλεσε το κέντρο άμεσης βοήθειας στις 5 Ιανουαρίου αναφέροντας το θάνατο της μητέρας του.

    Από την πλευρά τους οι γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν την ηλικιωμένη γυναίκα να μπαίνει στο ταξί με το γιο της αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν είχε χάσει τις αισθήσεις της ή αν ήταν νεκρή.

    Αξιωματικοί που έφτασαν μετά την κλήση ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Παντού υπήρχε έντονη δυσωδία από ούρα και περιττώματα. Το σώμα της γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε μια ρόμπα, φορούσε γούνινο παλτό και μπότες.

    Εν τέλει, ο David Vanzo συνελήφθη και όπως προέκυψε η μητέρα του τον συντηρούσε οικονομικά.

    Ο άνδρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά την μητέρα του. Σύμφωνα με τα αρχεία της τράπεζας ο David Vanzo είχε υποθήκη 118.000 δολαρίων και πραγματοποίησε αναλήψεις μετρητών 47.500 και 25.600 δολαρίων.



    kontranews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ