• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Το σκοτεινό ίντερνετ...Αγορές δολοφόνων έως πλειοδοτήσεις για εκτελέσεις ανθρώπων

    Θέλετε κάποιον νεκρό; Πάρτε ένα πορτοφόλι bitcoin.
    Καλός ήρθατε στο σκοτεινό ίντερνετ μάσω δυο sites που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες κατευθείαν στην οθόνη σας.

    THE HITMEN NETWORK

    Αυτο το site θα ενεργοποιήσει τρεις δολοφόνους για να εκτελέσει την προσφορά σας, εφ 'όσον ο στόχος δεν είναι σημαντικός πολιτικός ή ένα άτομο ηλικίας κάτω των 16 ετών. "Πείτε στους άλλους για αυτή την υπηρεσία, και κερδίστε 1% από κάθε αγορά που θα κάνει," διαβάζουμε σε ένα μήνυμα που είναι στο site. Είναι άγνωστο το πώς ή εάν επιβεβαιωθεί το χτύπημα.



    THE ASSASSINATION MARKET
    Το άλλο ονομάζεται η αγορά δολοφόνων, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα κρυπτογραφημένο δίκτυο Kickstarter για φόνο. Το όνομα ενός στόχου προστίθεται σε μια λίστα στόχων και στη συνέχεια πλειοδότες χρησιμοποιούν bitcoin να χρηματοδοτήσουν την εκτέλεση. Επί του παρόντος, ο Διευθυντής της NSA Keith Alexander έχει μια προσφορά 10 bitcoin στο κεφάλι του 40 bitcoins έχουν προσφερθεί για τη δολοφονία του Προέδρου Ομπάμα Και ένα επιβλητικό 124.14 ($ 75.000) για το πρόεδρο της Federal Reserve, Ben Bernanke.



    Ποιος είναι ο δημιουργός της αγοράς δολοφόνων με το κρυπτογραφημένο δίκτυο moniker Kuwabatake Sanjuro. Οι φιλοδοξίες του είναι τουλάχιστον η συντριβή των παγκόσμιων κυβερνήσεων. Αναφέρει «Χάρι σε αυτό το σύστημα, ένας κόσμος χωρίς τους πολέμους, τα dragnet για την επιτήρηση panopticon-ύφους, τα πυρηνικά όπλα, τους στρατούς, την καταστολή, την χειραγώγηση των χρημάτων, και τα όρια στο εμπόριο είναι σταθερά μέσα στον έλεγχό μας με μερικά bitcoins ανά άτομο. Επίσης πιστεύω ότι μόλις πάρουν μερικοί πολιτικοί και συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει τον πόλεμο στη μυστικότητα, οι δολοφονίες μπορούν να σταματήσουν και μπορούμε να μεταβούμε σε μια φάση ειρήνης, μυστικότητας και ελεύθερης οικονομίας.»

    Πώς ο δολοφόνος αποδεικνύεται αυτός εκτέλεσε την εντολή; Πριν από τη δολοφονία, οι δολοφόνοι δημιουργούν ένα αρχείο κειμένου με την προοριζόμενη ημερομηνία του θανάτου, κατόπιν κάνουν χρήση μιας κρυπτογραφικής λειτουργίας γνωστή ως hash για να μετατρέψει το αρχείο κειμένου σε μια μοναδική σειρά από χαρακτήρες. Πριν από την ενέργεια του χτυπήματος , κάθε δολοφόνος ενσωματώνει τα στοιχεία σε ένα λογαριασμό bitcoin που είναι η αμοιβή. Όταν ο στόχος του δολοφόνου είναι νεκρός, στέλνει το αρχείο κειμένου στο Sanjuro, το οποίο χρησιμοποιεί hashes για να σιγουρευτεί ότι τα αποτελέσματα ταιριάζουν με τον κώδικα που στέλνεται πριν από το θάνατο του στόχου. Το Sanjuro κρατά για την επιτροπή 1% σε κάθε θανάτωση.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ \ Το κείμενο στα Αγγλικά εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ