• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

    ΣΟΚ: Βρέφος πέθανε από ένα φιλί που του έδωσε ο πατέρας του

    Ένα μωρό, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα, πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων μετά από ένα τρυφερό φιλί που του έδωσε ο πατέρας του!...

    Όπως αναφέρει η Daily Mail το μικροσκοπικό σώμα του μικρού Κέιντεν ΜακΚόρμικ δεν κατάφερε να καταπολεμήσει τον ιό που του μετέδωσε κατά λάθος ο πατέρας του, Καρλ, την ώρα που τον φιλούσε.
    Το νεογέννητο αγοράκι είχε περάσει έξι εβδομάδες στην εντατική, συνδεδεμένο σε ένα μηχάνημα υποστήριξης, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν και πέθανε σε ηλικία μόλις δύο μηνών.
    Οι γονείς του Κέιντεν συγκλονίστηκαν όταν έμαθαν ότι το μωρό τους είχε νοσήσει από τον ιό του απλού έρπητα – μια ασθένεια, την οποία έχει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, αλλά, συνήθως, βρίσκεται σε αδράνεια.
    «Ρώτησα τους γιατρούς πώς γίνεται ένα μωρό να έχει έρπη. Όταν μας είπαν ότι μεταδίδεται μέσω του ιού του έρπητα ζωστήρα, κοίταξα τον Καρλ και ενστικτωδώς άγγιξε τα χείλη του», είπε η μητέρα του μωρού.
    «Εκείνη τη στιγμή, είδα την καρδιά του να σπάει στα δύο. Ήταν τελείως συντετριμμένος. Ωστόσο ποτέ δεν κατηγόρησα τον Καρλ για ό,τι συνέβη», προσέθεσε.
    Ο 34χρονος Καρλ, από πλευράς του δήλωσε ότι αν το γνώριζε, δεν θα είχε πλησιάσει καν τον μικρό Κέιντεν και έτσι, ο μικρός τους άγγελος θα ήταν ακόμα μαζί τους σήμερα.
    Ο Κέιντεν γεννήθηκε πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο, στις 28 Μαρτίου του 2012. Οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο μετά από τρεις ημέρες, ωστόσο οι γονείς του πανικοβλήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι το νεογνό, λίγη ώρα αφού αρνήθηκε να πιεί γάλα, άρχισε να μελανιάζει.
    Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Adler Hey του Λίβερπουλ, όπου μεταφέρθηκε ο μικρός Κέιντεν εσπευσμένα, προειδοποίησαν τους γονείς του ότι οι πιθανότητές να επιζήσει ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και όταν πλέον το βρέφος άρχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις, οι γιατροί τους είπαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να κλείσουν το μηχάνημα που κρατούσε το παιδί τους στη ζωή.

    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ