• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΕΙΛΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΓΗΤΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ!!!

    ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!!

    Γράφει η Μαρία Τουφεξή

    Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!



    Οδηγείται σταθερά σε ολικό, Εθνικό αφανισμό!

    Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

    Έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων!!!

    Δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και τράπεζες.

    “Πλειστηριασμός” της Ελληνικής Δημόσιας γης και ξεπούλημα αυτής με πρόσχημα την έξοδο από το απεχθές αλλά “τεχνητό” χρέος. Αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί πια “τεκμήριο”. 

    Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών, αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά ο καθένας. 

    Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

    Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

    Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

    Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές. 

    ΟΜΩΣ!!!

    Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας!!! Και είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν!!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

    Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

    Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων. Και μητέρες των Ελλήνων Ηρώων είναι οι Ελληνίδες!!

    Οι Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!

    Αν χρειαστεί θα θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!
    Οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει και ενώνονται! Όλοι μαζί σύσσωμα θα προχωρήσουν στην έξοδο από την λήθη του “ΜΑΤΡΙΞ” που συστηματικά μας οδήγησαν οι εχθροί της Ελλάδος και θα νικήσουν όπως ΠΑΝΤΑ κάθε τι ανθελληνικό και καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!!
    Θα ελευθερώσουν την Ελλάδα και θα πάρουν την Εθνική μας κυριαρχία.

    Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

    ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΘΟΣ!!!

    Η Πατρίδα μας διανύει δύσκολα χρόνια, γεμάτα πόνο, ταπείνωση , εξαθλίωση !!

    Πλησιάζει όμως η στιγμή που θα απελευθερωθεί από τα δεσμά της

    Τα γεγονότα δείχνουν πως η ώρα αυτή είναι πολύ κοντά!

    Όλα θα γίνουν ξαφνικά !!Εν μία νυκτί !!

    Θα την απελευθερώσουν οι Πανέλληνες!

    Οι Πανέλληνες είναι εδώ. Και είναι αληθινοί!

    Είναι οι Ευλογημένοι Πανέλληνες Μαχητές που ορκίστηκαν να ελευθερώσουν την Ελλάδα!

    Οι Πανέλληνες δεν είναι μύθος , και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από πολλές ενδείξεις !

    Η επίσκεψη του Πούτιν στον Μυστρά , τυχαία δεν είναι σίγουρα!

    Ξένες εχθρικές μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν απεγνωσμένα , να βρουν τους Πανέλληνες και την ηγεσία τους! Ξέρουν ότι οι Πανέλληνες θα απελευθερώσουν την Ελλάδα και θα πετάξουν έξω από τα Ιερά χώματα της Πατρίδας μας κάθε τι βρώμικο και ανίερο! Ξέρουν ότι τίποτα δε θα σταματήσει τους Πανέλληνες και θα ξαναγράψουν ιστορία για την Ελλάδα! 

    Μάταια όμως ψάχνουν εδώ και χρόνια , διότι ο όρκος σιωπής μεταξύ των Πανελλήνων είναι Ιερός ! Είναι αδύνατον να διανοηθούν καν , ποιοι μπορεί να είναι οι Πανέλληνες!!
    Όταν δοθεί η εντολή, τότε θα έρθει και η Άγια ώρα της απελευθέρωσης της Πατρίδος μας και το τέλος των εχθρών μας. 

    Την Ιερή εντολή θα την δώσει η Ηγεσία των Πανελλήνων Μαχητών!

    Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου , ότι είχα ερωτηματικά αν η Οδηγήτρια ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών που φέρει στο χέρι της το μυστικό δαχτυλίδι με το Αυτοκρατορικό Στέμμα του Βυζαντίου και το Ιερό Γκρααλ( το Άγιο Δισκοπότηρο) που δεν είναι αντικείμενο αλλά η Ηγήτορας των Πανελλήνων είναι το ίδιο πρόσωπο;;.

    Ναι τελικά είναι το ίδιο πρόσωπο!!!
    Συγκεκριμένα η Οδηγήτρια Ηγήτορας των Μυστικών Μαχητών και η Ηγήτορας των Πανελλήνων είναι η ίδια γυναίκα!!!Είναι γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά πολεμικές τέχνες, μια ανθρώπινη ''φονική μηχανή''!Δεν την φοβίζει τίποτα όταν πρόκειται για την Πατρίδα!Η Πίστη της στον Θεό είναι
    αυτό που της δίνει Δύναμη να αντιμετωπίσει κάθε εχθρό της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος!Πρόσφατα 
    κυκλοφόρησε η είδηση στην εφημερίδα ΕΩ ότι οι εχθροί της ετοιμάζουν κάποιον αλβανό ο οποίος ήλθε μικρός απο την αλβανία στην Ελλάδα και εκπαιδεύτηκε με αποστολή να δολοφονήσει την Οδηγήτρια Ηγήτορα των Μυστικών Πανελλήνων Μαχητών!Η Οδηγήτρια Ηγήτορας το έμαθε και η απάντησή της προς τον απεσταλμένο δολοφόνο της είναι απίστευτη!ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΕΙΛΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;

    Οι Πανέλληνες την ακολουθούν πιστά και την προστατεύουν σαν Αγία. Η Οδηγήτρια Ηγήτορας είναι Ιερή για τους Πανέλληνες!

    Η ταυτότητα της Ηγήτορος θα αποκαλυφθεί όταν εκείνη αποφασίσει ότι είναι η ώρα! Έως τότε παραμένει επτασφράγιστο μυστικό που όπως έγραψα και πιο πριν, μάταια ψάχνουν οι εχθρικές μυστικές υπηρεσίες να “σπάσουν την σφραγίδα” και να την βρουν. 
    Όλοι αυτοί οι μιαροί τρέμουν και στην ιδέα της ύπαρξης αυτής της Ιερής Ηγήτορος που θα αναστήσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό . Διότι θα τους χαλάσει τα προγραμματισμένα σχέδια τους , όταν δώσει την Ιερή εντολή του Εν Τούτω Νίκα στους Πανέλληνες!!!

    Τότε θα έλθει η ευλογημένη στιγμή που οι Πανέλληνες Μαχητές θα εκπληρώσουν τον όρκο τους και θα ελευθερώσουν την Πατρίδα μας! Η δοξασμένη Ελλάδα θα ξαναγράψει ιστορία.

    Η Οδηγήτρια Ηγήτορας των Πανελλήνων Μαχητών τότε θα αποκαλύψει τον Ηγέτη που θα κυβερνήσει την χώρα μας.
    Ο Ηγέτης αυτός , δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε στρατιωτικός! 
    Είναι τιμημένος Πανέλληνας Μαχητής! Και θα δοξάσει την Ελλάδα!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    http://www.volcanotimes.com/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ