• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ!!!!

    Χιονοπτώσεις ως και σε πεδινά και πρόσκαιρα και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας, προβλέπονται για την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα.



    Τα εως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία, δίνουν πυκνές χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της Κυριακής στην δυτική Μακεδονία πάνω από τα 300-400 περίπου μέτρα, αλλά και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Ηπείρου πάνω από τα 400-500 περίπου μέτρα. Κατά διαστήματα χιονοπτώσεις θα πέφτουν και σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδα και της Πελοποννήσου.

    Από το απόγευμα της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, προβλέπονται πυκνές κατά διαστήματα χιονοπτώσεις και σε πεδινά, ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θράκης, ενώ οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να πέφτουν στην δυτική Μακεδονία. Λιγότερες χιονοπτώσεις αλλά κατά διαστήματα έντονες, θα σημειωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, ακόμα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, ενώ κάποια χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

    Χιονόπτωση φαίνεται να βλέπει μετά από 2 χρόνια και η πόλη της Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό θα σας μιλήσουμε σήμερα με άρθρο μας αλλά και το Σάββατο.

    Χιονόστρωση φαίνεται να σημειώνεται στην δυτική Μακεδονία και στην ανατολική Θράκη και κυρίως στον βόρειο Έβρο και τον νομό Ροδόπης, αλλά και σε πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Αξιόλογη χιονόστρωση θα σημειωθεί και σε ορεινές κυρίως περιοχές της κεντρικής Ελλάδας. Δεν αποκλείουμε να το στρώσει και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Θράκης.

    Από την Δευτέρα αναμένεται οι χιονοπτώσεις να περιοριστούν σε πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδα και της Πελοποννήσου, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά για που ακριβώς και σε τι υψόμετρα θα χιονίσει, θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της Παρασκευής.

    greek-weather.org
    volcanotimes.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ