• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Ρέει τόσο πολύ το χρήμα στις Ελληνικές οικογένειες των ανέργων ή των μισθωτών του 500ρικου, που αυτό τους απασχολούσε: Πως θα πάνε τα παιδιά τους για σκι, να μοιάσουν στους Ευρωπαίους που ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.

    Τα Ελληνόπουλα θα σκί-ζουν ως Ευρωπαίοι!

    - Θα σας κάνουμε γεφύρια! - Μα δεν έχουμε ποτάμια... - Θα σας κάνουμε και ποτάμια!!!
    Εμείς στο Ελλάντα, δεν έχουμε τους βαριούς χειμώνες και τους χιονισμένους Άλπειδες. Θαλασσούλες γαλάζιες έχουμε και μπάνια κάνουμε το καλοκαίρι για διακοπές, αλλά κι αυτά τα κόψαμε προσφάτως, λόγω μνημονίου.


    Πάραυτα, καθώς και Ευρωπαίοι είμαστε πρέπει να εναρμονιστούμε με τον κακό τους τον καιρό και να καθιερώσουμε "Λευκή Εβδομάδα" για να πηγαίνουν τα Ελληνόπουλα στα όρη στα βουνά και να σκί-ζουν!
    Όπως γράψαμε χτες,  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, πρότεινε την υιοθέτηση του ευρωπαϊκού θεσμού της «λευκής εβδομάδας» ή της «σχολικής ανάπαυλας» που θέλει τα σχολεία να κλείνουν για μια εβδομάδα μέσα στο χειμώνα για να πηγαίνουν τα παιδιά για σκι. Βέβαια το αποφάσισαν οι ξενοδόχοι χωρίς να ρωτήσουν τον 'ξενοδόχο', δηλαδή τους εκπαιδευτικούς, για να έχουν δουλειά μέσα στη νεκρή περίοδο ανάμεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και πριν το Πάσχα.
    Βλέπετε, ρέει τόσο πολύ το χρήμα στις Ελληνικές οικογένειες των ανέργων ή των μισθωτών του 500ρικου, που αυτό τους απασχολούσε: Πως θα πάνε τα παιδιά τους για σκι, να μοιάσουν στους Ευρωπαίους που ονειρεύονται καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.
    Άρεσε στον πρωθυπουργό η ιδέα, άρεσε και στον  υπουργό παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος εξετάζει θετικά το αίτημα με την προυπόθεση να μη χαθεί ούτε μια διδακτική ώρα. Να χαθεί; Πως να χαθεί; Καρφίτσα είναι; Ή θα κάνουν τα Ελληνόπουλα μες στο κατακαλόκαιρο μάθημα ή θα κόψουν τον περίπατο και τις εκδρομές, στο οποία μπορούν να πάνε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, για να πάνε για χειμερινά ξενόφερτα σπορ, στα οποία μπορούν να πάνε ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ και σίγουρα, όχι εκείνα που πάνε σχολείο χωρίς καν κολατσιό ή χαρτζιλίκι στην τσάντα...
    Αλλά, τι να λέμε τώρα; Το ατύχημα του Σουμάχερ στο σκι έπαιζε μέεεερες στις ειδήσεις. Μετά ακολούθησε το 'μεγάλο ΣΟΚ' -όπως το ονόμασε το MEGA- το ατύχημα της Μέρκελ στο σκι. Ε, λογικό είναι, μετά από τόση διαφήμιση ατυχημάτων του σκι στο γυαλί, ποιος γονιός δεν θα κάνει το 'σκατό του παξιμάδι' (βουλευτική ορολογία) για να στείλει το παιδί του να σκί-σει;   


    allnewz.weebly.com
    lithosfotos

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ