• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

    ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1

    Ούτε ανατροπές, ούτε θρίλερ αυτή τη φορά για τον ΠΑΟΚ, καθώς "καθάρισε" από το 13΄ (3-0) και τελικά επιβλήθηκε με 4-1 της Βέροιας. Δύο γκολ από τον Σαλπιγγίδη.

    Πραγματικά άτυχοι ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ χθες, καθώς τη μέρα που αποφάσισαν να μπουν με σχετική καθυστέρηση στην Τούμπα (διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι οι συνοπαδοί τους που αποφυλακίστηκαν προσωρινά, είναι υποχρεωμένοι κάθε τρεις και λίγο να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), η ομάδα τους... θυμήθηκε ότι τα παιχνίδια δεν αρχίζουν από το 70΄ και μετά.
    Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 5΄ (με Ολίσε στα 25΄΄ και Μαντούρο στο 5΄) και έκανε το 3-0 με τον Σαλπιγγίδη την ώρα που οι πρώτοι φίλαθλοι μπήκαν στη θύρα 4. Τελικά, πήρε μία άνετη νίκη με 4-1 επί της ομάδας της Ημαθίας φτάνοντας τους 48 βαθμούς, και κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

    Τι μπορεί κανείς να κρατήσει κανείς από το ματς;

    Την πολύ καλή απόδοση του Σαλπιγγίδη που επιβραβεύτηκε και με δύο γκολ (σκόραρε μετά από περίπου 40 μέρες, όταν και είχε βάλει πάλι 2 γκολ κόντρα στην Καλλονή)
    Την επιβεβαίωση της αλλαγής εικόνας της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ με την παρουσία του Κάτσε.
    Το πρώτο γκολ του Μαντούρο και την παρουσία του για λίγα λεπΥά στο κέντρο της άμυνας παρέα με τον Κάτσε που πήρε κι αυτός βάπτισμα πυρός στο "Δικέφαλο" ως κεντρικός αμυντικός
    Τέλος, τη νέα αξιοπρόσεκτη παρουσία του Ολίσε που ως δεύτερος φορ και σκοράρει και αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες   

    sport24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ