• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

    Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1 και Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 0-0

    Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

    Έχοντας ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ο εξαιρετικός Πανθρακικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-1. Πολύ κακή εικόνα οι "κυανέρυθροι".
    Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Πανθρακικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-1.
    Η ομάδα της Θράκης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

    Ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε από τους "κυανέρυθρους" βρήκε τον τρόπο να συνέλθει, να χάσει ευκαιρίες και ξεσπάσει στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν πέτυχε τρία γκολ σε εννιά λεπτά.
    Εμφανώς κουρασμένοι από το παιχνίδι του κυπέλλου οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, αφού έχασαν κατά κράτος τη μάχη του κέντρου.

    Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά αυτό δεν τους βγήκε, αφού παρά το σύστημα τους δέχτηκαν αρκετές φάσεις με τους παίκτες του Πανθρακικού να φτάνουν σχεδόν ανενόχλητοι έξω από την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τόσο το τρίτο όσο και το τέταρτο γκολ μπήκαν από σουτ εκτός περιοχής με τους Χασομέρη και Τζάνη να σουτάρουν χωρίς πίεση. 
    Ταυτότητα του αγώνα
    Γήπεδο: Κομοτηνής

    Καιρός: Ασθενής βροχή

    Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

    Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Ντιόγκο, Ρομέου, Λαδάκης, Εμπό, Τζάνης, Μπαϊκαρά (32' Χασομέρης), Ιγκόρ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Κούρος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης.

    Γκολ: 16' Ιγκόρ, 59' Ρομέου, 63' Χασομέρης, 68' Τζάνης / 27' Ντούνης

    Κίτρινες κάρτες: 7' Μπαϊκαρά, 11' Σαρακατσάνος, 65' Καθάριος / 42' Κουλουχέρης


    Κόκκινες κάρτες: -

    Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 0-0

    Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
    Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.


    Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και τον ΟΦΗ να κρατάει ανέπαφη την εστία του και να φεύγει με τον βαθμό από την Αρκαδία.
    Με το ισόπαλο αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στους 36 βαθμούς και ο ΟΦΗ στους 26. Ο Αστέρας είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Οι φάσεις ωστόσο ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έγινε πιο απειλητικός, αλλά ο ΟΦΗ είχε σε καλή μέρα τον Φερνάντες και όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. 

    Δείτε εδώ το LIVE  της αναμέτρησης

    Η ταυτότητα του αγώνα
    Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

    Καιρός: Σποραδικές βροχές

    Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

    Βοηθοί: Ταρανάς (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου)

    Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Κάφα), Σανκαρέ, Γκοιάν, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (62' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Μπαράλες.

    ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλαϊτζίδης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69' Στάθης), Περογαμβράκης (86' Μπανούσης), Παπάζογλου (92' Ροβίθης).

    Κίτρινες κάρτες: -


    Γκολ: -

    Από sport24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ