Τι υλικά θα χρειαστείτε.
Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μωρομάντηλα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε πολλά χρήματα.
Θα χρειαστείτε: ένα ρολό κουζίνας, μία κουταλιά της σούπας παιδικό σαμπουάν, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κούπα χλιαρό νερό, ένα δοχείο με χωρητικότητα όσο μισό ρολό κουζίνας που να σφραγίζει από πάνω.
Διαδικασία: Πάρτε το ρολό κουζίνας και κόψτε το με ένα μαχαίρι στη μέση.
Ανακατέψτε στο χλιαρό νερό το παιδικό σαμπουάν και το ελαιόλαδο μέχρι να διαλυθούν τελείως. Ρίξτε το διάλυμα στο δοχείο και αφήστε 5-10 λεπτά να το απορροφήσει το ρολό χαρτιού. Όταν απορροφηθεί, αφαιρέστε προσεκτικά τον κύλινδρο από χαρτόνι στο κέντρο του ρολού. Τα μαντηλάκια σας είναι έτοιμα προς χρήση!
Tip: Καλό θα ήταν το ρολό κουζίνας να είναι με χοντρά φύλλα προκειμένου να είναι ανθεκτικά στη χρήση και να μην σκίζονται με το παραμικρό. Επίσης μην υπερβαίνετε τη μία κούπα νερό γιατί το ρολό θα μουλιάσει και θα σκίζεται εύκολα στη χρήση.
http://www.briefingnews.gr
Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μωρομάντηλα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε πολλά χρήματα.
Θα χρειαστείτε: ένα ρολό κουζίνας, μία κουταλιά της σούπας παιδικό σαμπουάν, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κούπα χλιαρό νερό, ένα δοχείο με χωρητικότητα όσο μισό ρολό κουζίνας που να σφραγίζει από πάνω.
Διαδικασία: Πάρτε το ρολό κουζίνας και κόψτε το με ένα μαχαίρι στη μέση.
Ανακατέψτε στο χλιαρό νερό το παιδικό σαμπουάν και το ελαιόλαδο μέχρι να διαλυθούν τελείως. Ρίξτε το διάλυμα στο δοχείο και αφήστε 5-10 λεπτά να το απορροφήσει το ρολό χαρτιού. Όταν απορροφηθεί, αφαιρέστε προσεκτικά τον κύλινδρο από χαρτόνι στο κέντρο του ρολού. Τα μαντηλάκια σας είναι έτοιμα προς χρήση!
Tip: Καλό θα ήταν το ρολό κουζίνας να είναι με χοντρά φύλλα προκειμένου να είναι ανθεκτικά στη χρήση και να μην σκίζονται με το παραμικρό. Επίσης μην υπερβαίνετε τη μία κούπα νερό γιατί το ρολό θα μουλιάσει και θα σκίζεται εύκολα στη χρήση.
http://www.briefingnews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.