• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

    Εκπληκτική ανακάλυψη: Έλληνας επιστήμονας μετατρέπει τα ανθρώπινα απόβλητα σε ηλεκτρισμό

    Εκπληκτικές ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ροή της επιστήμης ή απλά δημιουργηθούν νέες αγορές για την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Ένα «έξυπνο» χειρουργικό νυστέρι μπορεί να ανιχνεύσει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα καρκινικούς ιστούς αποφεύγοντας την επέμβαση σε υγιείς ιστούς, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για πιο ακριβείς και αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις.



    Ένα όπλο υψηλής τεχνολογίας, μετατρέπει οποιονδήποτε σε σκοπευτή άριστης ποιότητας καθώς δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί ακρίβεια βολής ακόμη και σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου..

    H σημαντικότερη ανακάλυψη, όμως, αφορά στη χρήση των ανθρώπινων αποβλήτων. Κύπριος επιστήμονας , ο Δρ. Ιωάννης Ιερόπουλος, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έχει καταφέρει να ανακαλύψει τον τρόπο μέσω του οποίου τα ανθρώπινα απόβλητα (ούρα) μπορούν να μετατραπούν απευθείας σε ηλεκτρισμό. Μία ανακάλυψη που δείχνει για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες των Ελλήνων επιστημόνων. Η πρώτη της εφαρμογή είναι η φόρτιση της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων μέσω της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.

    Δείτε το βίντεο:








    pentapostagma.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ