• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

    OΛΟΝΥΚΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ - ΠΕΝΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ Ηχητικό ντοκουμέντο Ριζάι: «Ή φεύγω ή τους σκοτώνω όλους» (Βίντεο)


    Ολονύκτιο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου από το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι κρατά πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους απειλώντας να τινάξει στον αέρα το σωφρονιστικό ίδρυμα, αν δεν αφεθεί ελεύθερος.
    Την τελευταία ώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τον τόπο της ομηρίας, με τον βαρυποινήτη να απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές αν δεν φύγει.
    Μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαννακόπουλο του parapolitika.gr μέσα από τις φυλακές, οΑλκέτ Ριζάι διαμαρτύρεται για το σύστημα δικαιοσύνης και τις ποινές φυλάκισης που επιβάλλουν.









    Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ριζάι κρατούσε χειροβομβίδα, ενώ αργότερα πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει στην κατοχή του πλαστικά εκρηκτικά.

    Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε, άγνωστο πώς, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

    Η περιοχή αστυνομοκρατείται καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα. Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής της Αστυνομίας.

    Παράλληλα, οι κρατούμενοι στην ίδια φυλακή διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησης και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκέτ Ριζάι είχε αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Η πρώτη ήταν στις 4 ιουνίου 2006 και συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα. 

    Η δεύτερη ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2009. Συνελήφθη ξανά λίγους μήνες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου 2009, στο Γραμματικό μαζί με την σύντροφό του.




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ