• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

    Χάος στην Κύπρο: Συγκλονιστικές φωτογραφίες των βρετανικών media με τις ουρές έξω από τις τράπεζες την πρώτη μέρα που άνοιξαν


    Με τη λέξη «Χάος» να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Daily Mail, μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, έχει ένα εκτενέστατο ρεπορτάζ σχετικά με την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των τραπεζών στην Κύπρο, μετά από δύο εβδομάδες.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, πάνοπλοι αστυνομικοί βρισκόντουσαν μπροστά από τις τράπεζες, έξω από τις οποίες είχαν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές ανθρώπων, οι οποίοι και περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αναγκαίες συναλλαγές.
    Η λειτουργία τους, ξεκίνησε από τις 10 το πρωί, και διήρκησε για μόλις έξι ώρες, ενώ το μέγιστο ποσό ανάληψης που μπορούσε να πραγματοποιήσει κανείς, ήταν τα 300 ευρώ.
    Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει, πως οι Κύπριοι πολίτες δήλωναν ότι η τεράστιες ουρές αυτές, τους δημιουργούν ένα ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ανασφάλειας, σχετικά με την οικονομική και τραπεζική κατάσταση της χώρας τους.
    Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ