• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

    Δωρέαν τηλέφωνα και internet σε όλη την Κύπρο λόγω του «κραχ»

    Σειρά έκτακτων μέτρων και ενεργειών για να βοηθήσει τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση, έχει αποφασίσει η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου- ΑΤΗΚ (Cyta).

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της αποφάσισε τη δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας που θα διενεργηθούν εντός του δικτύου Cyta (προς Σταθερά και Κινητά τηλέφωνα Cyta), για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο προς όλους τους πελάτες της. Για το θέμα αυτό, όπως σημειώνεται, έχει ήδη σταλεί επιστολή στο Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων για ενημέρωσή του.
    Αποφάσισε, επίσης, την αναστολή των αποσυνδέσεων υπηρεσιών της, λόγω της ρευστότητας της οικονομίας και επανεξέταση του θέματος μετά τις 15 Απριλίου, ανάλογα με την κατάσταση, όπως θα έχει διαμορφωθεί, τη μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής λογαριασμών με τραπεζική εντολή, από τις 29 Μαρτίου στις 3 Απριλίου, τη δημιουργία ειδικής γραμμής επικοινωνίας (χωρίς χρέωση), από την Τρίτη 2 Απριλίου, με στόχο την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε θέματα εξοφλήσεων λογαριασμών και προσφοράς εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων, για διευκόλυνσή τους.





    http://www.koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ