• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

    Ο Ιησούς άλλαζε μορφές και μπορούσε να ξεφύγει από τον σταυρό


    Νέο αποκρυπτογραφημένο Αιγυπτιακό κείμενο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι πάνω από 1.200 ετών, εξιστορεί το σημείο της σταύρωσης του Ιησού, με απόκρυφες πληροφορίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
    Το αρχαίο κείμενο μιλάει για τον Πόντιο Πιλάτο, τον δικαστή που διέταξε τη σταύρωση του Ιησού, και ισχυρίζεται πως προσέφερε τον γιο του, ως αντάλλαγμα για τη ζωή του υιού του Θεού.
    Το κείμενο αναφέρει επίσης πως ο Ιησούς είχε τη δυνατότητα να αλλάζει μορφές κατά βούληση, ενώ τοποθετεί τη σύλληψή του το βράδυ Τρίτης, αντί για τη μέχρι πρότινος θεωρία που έλεγε πως συνελήφθη Πέμπτη βράδυ, παραβαίνοντας το Εαρινό ημερολόγιο.
    Ο Ολλανδός Roelof van den Broek, του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, δημοσιοποίησε τη μετάφραση του κειμένου στο βιβλίο με τίτλο Ψευδοκυριλλική της Ιερουσαλήμ για τη Ζωή και τα Πάθη του Χριστού. Όπως τονίζει, το κείμενο δεν σημαίνει πως τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στην πραγματικότητα, απλά υποδεικνύει την πιθανότητα πως κάποιοι άνθρωποι της τότε εποχής πίστευαν σε αυτά.


    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ