• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

    Έξαλλος ο Σαμαράς σε Στουρνάρα: «Μάζεψέ τον, αλλιώς θα το κάνω εγώ!»


    Tην οργή του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε προχθές ο γενικός  γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Η αιτία ήταν η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα για ποινικές διώξεις σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ.
    Όπως λέγεται, οι φωνές του πρωθυπουργού προς τον Γιάννη Στουρνάρα ακούγονταν μέχρι τον διάδρομο: «Μάζεψέ τον, μην αναγκαστώ να τον μαζέψω εγώ ο ίδιος». Ο Αντώνης Σαμαράς, θεωρεί τις κινήσεις του γραμματέα «αγκάθι» για τις προσπάθειες της κυβέρνησης σε επικοινωνιακό επίπεδο να πείσει τους πολίτες για την πολιτική που ακολουθεί.
    Από την άλλη, ο Χάρης Θεοχάρης είναι απίθανο να απομακρυνθεί από τη θέση του, καθώς η τοποθέτηση του σε αυτό το πόστο είναι απαίτηση της τρόικα και δεν μπορεί κανείς να τον απολύσει.
    Στο παρελθόν είχε υπάρξει πάλι κόντρα με τον πρωθυπουργό, καθώς ο γενικός γραμματέας έδινε εντολές στις εφορίες να στείλουν επιστολές με εντολές κατάσχεσης σε μικροοφειλέτες. Το σίγουρο είναι πως με τις κινήσεις του, ο Χάρης Θεοχάρης θα βρεθεί ξανά στο μάτι του κυκλώνα, λόγω της θέσης που έχει αναλάβει.





    http://www.koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ