• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

    Ένα μυστηριώδες αντικείμενο πέφτει από τον ουρανό στο νότο της Ρωσίας


    Στην πόλη της Gelendzhik, στα νότια της Ρωσίας, έπεσε ένα άγνωστο αντικείμενο, αφήνοντας έναν κρατήρα στον κήπο ενός κατοίκου.
    Το ατύχημα συνέβη στις 8 Μαρτίου και ώρα 14:00 UTC, όταν ένας άνθρωπος άκουσε ένα παράξενο θόρυβο στον κήπο του σπιτιού του.
    Μετά παρατηρήσε την παρουσία τεμαχίων ενός άγνωστου αντικείμενου που σχηματίσε έναν κρατήρα 80 εκατοστά σε διάμετρο, και βάθος περίπου 20 ίντσες.
    Ο ιδιοκτήτης, μετά το ατύχημα, αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να διεξάγει έρευνα σχετικά με την προέλευση του αντικειμένου. Οι ειδικοί έχουν βρεί θραύσματα από ένα υλικό παρόμοιο με φύλλο αλουμινίου.
    "Ωστόσο, η προέλευση του δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί, ενώ το μεγάλο μέγεθος του κρατήρα έχει τραβήξει την προσοχή των εμπειρογνωμόνων, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα."
    Επί του παρόντος τα θραύσματα του άγνωστου αντικειμένου θα αναλυθούν, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή Κρασνοντάρ.
    Το περιστατικό δεν προκάλεσε τραυματισμούς, σε αντίθεση με ότι συνέβη με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσική πόλη Chelyabinsk στις 15 Φεβρουαρίου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ