• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

    O Πλατανιάς άλωσε την Θεσσαλονίκη και τον Άρη


    Ο Άρης έχασε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ο Πλατανιάς πανηγύρισε την «παρθενική» του νίκη (2-0) στη Σούπερ Λιγκ μακριά απ' τα Χανιά και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία.
    Μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την προηγούμενη αγωνιστική, οι «κίτρινοι» ήθελαν μόνο το «τρίποντο» για λόγους ψυχολογίας, αλλά και βαθμολογικούς. Φυσικά, όμως, δεν έπαιζαν μόνοι τους, αλλά απέναντι σε μια ομάδα σοβαρή και ικανή να κάνει μεγάλες ζημιές. Όπως και έκανε.
    Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητική στα καρέ του Κηπουρού. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά κι ενώ στο 12' είχαν μια καλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Μαρτσάκη. Το γκολ για τον Πλατανιά ήρθε στο 37' με ένα πανέμορφο αριστερό διαγώνιο σουτ του Κάλαϊτζιτς έξω απ' την περιοχή. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 και πριν το ημίχρονο, αλλά ο Αναστασάκος στο 41' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη σε μοναδικό τετ α τετ.
    Σχεδόν ίδια ήταν η εικόνα και με την έναρξη της επανάληψης. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή τη φορά και δύο καλές φάσεις για να ισοφαρίσει. Ο Αγκάνθο στο 55' σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή, ενώ ο Σουνάς στο 61' έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά αν και ανενόχλητος στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς, το έκαναν οι Χανιώτες στο 66' για δεύτερη φορά.
    Ο Κανακούδης πάσαρε στον Ουντότζι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Με το γκολ αυτό διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς στα επόμενα λεπτά δεν συνέβη κάτι το σημαντικό. Το ενδιαφέρον πέρασε στις εξέδρες, όπου οι αγανακτισμένοι φίλοι του Άρη. τα είχαν με όλους εξαιτίας της κακής εικόνας της ομάδας τους και φυσικά της ήττας.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ