• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

    Τους... βούλιαξε - Ελλάδα-Τουρκία 22-2!



    Σε... υγιεινό περίπατο μετάτρεψε η Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο την πρεμιέρα των προκριματικών του World League με αντίπαλο την Τουρκία.
    Η Εθνική ομάδα, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Κώστα Βαμβακάρη, "βούλιαξε" την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με 22-2 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με το Μαυροβούνιο.

    Η ελληνική ομάδα έδειξε πως είναι το αφεντικό από τα πρώτα λεπτά και είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 8-0 υπέρ της γαλανόλευκης. Οι έλληνες διεθνείς συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 13-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ ρίχνοντας κάπως ρυθμούς στη συνέχεια ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο επί της Τουρκίας με 22-2.

    Πρώτοι σκόρερ της Εθνικής αναδείχθηκαν ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε τέρματα και ακολούθησαν οι Μιράλης, Κολόμβος και Γούνας με τέσσερα γκολ ο καθένας

    Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Σάββατο (3/11) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, το οποίο επικράτησε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας με 13-10.

    Τα οκτάλεπτα: 8-0, 5-0, 3-1, 6-1.

    Ελλάδα (Κώστας Βαμβακάρης): Μυλωνάκης 1, Μιράλης 4, Ποντικέας 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 5, Κολόμβος 4, Γούνας 4.

    Τουρκία (Νεχάτ Κοτσαμπάι): Χαντάλ 1, Μπαλτά 1.




    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ