• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

    Εξωγίηνο Bio Ανδροειδές Βρέθηκε Στον Άρη; 2012

    Απίστευτη ανωμαλία από το Rover Curiosity για άλλη μια φορά στον Άρη. Αυτή τη φορά, εντόπισε μια σειρά από τρύπες, που είναι παράλληλες μεταξύ τους, και φαίνεται πολύ απίθανο αυτές, να δημιουργήθηκαν από φυσικά αίτια, και πολύ πιθανόν να είναι ένας ευφυής σχεδιασμός.

    Η δεύτερη απίστευτη ανωμαλία που βρήκε είναι αυτό που μοιάζει με ένα κεφάλι από ανδροειδές το οποίο ακουμπάει σε μερικούς βράχους, ενώ το σώμα του δεν είναι ορατό, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φαίνονται εύκολα. Το κεφάλι μοιάζει με ένα ανθρωποειδές κέλυφος μαλάκιο όπως το μέτωπο. Προς τα αριστερά και δεξιά του προσώπου μπορούμε σαφώς να διακρίνουμε κάποιο είδος συσκευών, πιθανόν σωλήνες ή σωλήνες που θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός βιο μηχανικού κοστουμιού, θα μπορούσαν επίσης να είναι μηχανήματα κάποιου άλλου είδους.

     

    Άλλες δύο πιθανές μορφές ζωής ανακαλύφθηκαν στις νέες εικόνες του  Mount Sharp , Crater Gales στον Άρη. Μία από τις ανωμαλίες μοιάζει πολύ με ένα φίδι ή ερπετό κάποιου είδους, και φαίνεται να τρώει κάτι. Η δεύτερη ανωμαλία μοιάζει με ένα τετράποδο ζώο κάποιου είδους. Φυσικά, αυτές οι ανωμαλίες θα μπορούσαν να είναι και τεχνάσματα του φωτός ή λάθος εντοπισμοί, αλλά η αλήθεια είναι συνήθως πιο παράξενη από τη φαντασία, και υπάρχουν πολλές περίεργες και ανεξήγητες ανωμαλίες και αντικείμενα στον Άρη 



    Μετάφραση: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.

    THE TRUTH BEHIND THE SCENES
    ΠΗΓΗ.a-disclosure.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ