• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

    Λύσσαξαν τα ΜΜΕ για την ρατσιστική επίθεση... Για τους Έλληνες που δολοφονούνται καθημερινά κιχ!!!




    Τρεις ημέρες τώρα πιπιλάνε σταθερά την καραμέλα της ρατσιστικής επίθεσης καταδεικνύοντας τα μέλη της Χρυσής Αυγής: Οι μαρτυρίες των Πακιστανών που ήταν παρόντες στο συμβάν συγκλονίζουν και ασφαλώς είναι απαράδεκτο να γίνονται δέκτες απρόκλητης βίας ταλαιπωρημένα πλάσματα.

    Με λίγα λόγια έτσι περιέγραψε το MEGA το προβοκατόρικο περιστατικό με τα Πάκια και τα υποτιθέμενα μέλη της Χρυσής Αυγής. Το επόμενο ρεπορτάζ αναφερόταν σε επίθεση με καλάσνικοφ που δέχτηκαν δυο άντρες. Αυτό δηλαδή είναι το μόνο σίγουρο. Η περιγραφή και ο τίτλος είχε ως εξής: Αντιμέτωποι με καλάσνικοφ ήρθαν δυο αστυνομικοί. Έχουμε λοιπόν δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι να ήρθαν όντως αντιμέτωποι αστυνομικοί με καλάσνικοφ κατα τη διάρκεια καταδίωξης ληστών -και να μου ξέφυγε η είδηση- που και πάλι δεν προκαλεί σε κανέναν πλέον εντύπωση καθοτι σύνηθες φαινόμενο κι ας το παρουσίασαν ως κάτι συγκλονιστικό, ενώ η άλλη εκδοχή είναι να παρουσίασαν με διαφορετικό τρόπο, πιο λάιτ ας πούμε, την επίθεση που δέχθηκαν εχθές τα δυο αδέρφια οπου ο ένας έπεσε νεκρός και ο άλλος χαροπαλεύει... Λόγος για θύματα δεν έγινε (εκτός κι αν δεν άκουσα επειδή ταυτόχρονα ''έψελνα''/η κλασσική περίπτωση Ελλήνων που βρίζουν μπροστά στην τηλεόραση).

    Επιπλέον είχαμε σήμερα την είδηση, με τη φωτογραφία μάλιστα του θύματος που ξυλοκοπήθηκε άγρια απο Αλβανούς ληστές και δεν έγινε καμια απολύτως αναφορά!! Γιατί;; Μα είναι Έλληνας... Εξάλλου δεν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, παράπλευρη απώλεια του αγώνα επιβίωσης καημένων οικονομικών μεταναστών ήταν... Στην ίδια λίστα -αυτή των ασήμαντων ειδήσεων- εντάσσονται για τους δημοσιοκάφρους, (συγνώμη, δημοσιογράφους ήθελα να πω) τα δεκάδες θύματα ληστειών σε καθημερινή βάση, στην πλειοψηφία τους ανήμποροι συνταξιούχοι. Που σημαίνει οτι η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων, η ψυχολογία όσων εκ θαύματος δεν δολοφονήθηκαν δεν έχει την παραμικρή αξία για τα παπαγαλάκια και κάθε μέρα μας δίνουν τα διαπειστευτήρια της προδοσίας που συντελούν οι δωσίλογοι των καναλιών απο τους καναλάρχες μέχρι τους πιο χαμηλά ιστάμενους.

    Τι να πω πάντως, ο Γκαίμπελς μπροστά τους ήταν του νηπιαγωγείου στην προπαγάνδα..!!! Να έχουν όμως στο μυαλό τους οι Νενέκοι οτι ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλήρως τον βρώμικο ρόλο τους, και το κυριότερο: δεν ξεχνά... Τους έχουμε εντάξει κι εμείς στη δική μας λίστα μαζί με όλους όσους οδήγησαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι...


    Υ.Γ. Στραβελάκη, πες του φίλου και συνάδελφού σου Καψή να σου δώσει τα χαιρετίσματά μας...

    Ηλιογέννητη-ELNEWS



    elnewsgr.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ