• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

    --- ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, 15/6/2012. ---

    Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, περίπου στις 22:50 το βράδυ, σύμφωνα με την μαρτυρία της Αλκμήνης από Πειραιά στην ιστοσελίδα Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής), πολλά παράξενα φώτα εμφανίστηκαν στον ορίζοντα μπροστά της, να κινούνται αργά και αθόρυβα για μερικά λεπτά. 
    Συγκεκριμένα, η μάρτυρας δήλωσε: ''Την Παρασκευή βγήκα στο μπαλκόνι μου (4ος όροφος) και είδα μία μεγάλη πορτοκαλί μπάλα σε ύψος πολύ χαμηλότερο από ότι πετούν τα αεροπλάνα (τόσο χαμηλά, τώρα που το σκέφτομαι, αφού το κεφάλι μου δεν ήταν στραμμένο στον ουρανό προς τα επάνω, αλλά λίγο πιο πάνω από τον ορίζοντα μπροστά μου), με κατεύθυνση νοτιοανατολικά. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα γιατί μετά μέτρησα από πίσω να εμφανίζονται άλλες 6. Σαν να έρχονται από το πουθενά πηγαίνοντας πάρα πολύ αργά και να χάνονται πάλι στο πουθενά. Δεν ακουγόταν ήχος και δεν ήταν φωτοβολίδες. Δεν ξέρω τί μπορεί να ήταν. Άγνωστη στρατιωτική τεχνολογία? Ενεργοποίηση ίσως HARP? UFO? Περίμενα μήπως δω και άλλες αναφορές στο διαδίκτυο για διασταύρωση. Οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που είδα και εγώ.''
    Τα άγνωστα αντικείμενα στην αναφορά της μάρτυρας, ήταν πανομοιότυπα με αυτά που εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες σε Ηλιούπολη και Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς (οφείλουμε να πούμε) κανείς άλλος μάρτυρας δεν βρέθηκε να επιβεβαιώσει την παραπάνω εμφάνιση, ούτε υπάρχει διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό.



    ufotruth-gr.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ