• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

    Σοκαρισμένοι όσοι αντίκρισαν αυτό το θέαμα στο κέντρο της Αθήνας

    Σοκάρει η φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα να κείτεται γυμνός σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες...φέρεται να δέχθηκε επίθεση.

    Σοκ προκαλεί η φωτογραφία από έναν άντρα να κείτεται γυμνός σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα ατόμων.

    Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στις 9:30, και ο γυμνός άντρας, εξαντλημένος από το ανθρωποκυνηγητό, έπεσε κάτω στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας.

    Η σοκαριστική φωτογραφία, σύμφωνα με το aixmi.gr, τραβήχτηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Τσαμίχα, πρόεδρο του ελληνοϊταλικού επιμελητηρίου, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή.

    Τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση και το ανθρωποκυνηγητό του αλλοδαπού παραμένουν άγνωστο και μόνο η κατάθεση του άνδρα στην Αστυνομία θα μπορέσει να ρίξει φως στην υπόθεση.

    "Αμέσως κάλεσα την αστυνομία. Ήρθε μετά από περίπου ένα τέταρτο μαζί με ασθενοφόρο. Πέρα από το σοκαριστικό της εικόνας, τέτοιες σκηνές είναι βούτυρο στο ψωμί ακροδεξιών οργανώσεων", δήλωσε στο "Βήμα" ο δικηγόρος που απαθανάτισε τη σκηνή με τη φωτογραφική του μηχανή.



    tiramolas.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ