• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

    Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Καμμένος: E- mail «έκαψε» τους Ανεξάρτητους;

    Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Καμμένος: E- mail «έκαψε» τους Ανεξάρτητους;

    Στη Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένος να προσφύγει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για το θέμα του επίμαχου non paper.
    Υπενθυμίζεται ότι, στο συγκεκριμένο έγγραφο ο κ. Καμμένος φέρεται να προτείνει σενάρια για τη σύμπραξη του κόμματός του σε μία κυβέρνηση συνεργασίας.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι, το έγγραφο δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του.

    Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εστάλη ηλεκτρονικά στο κόμμα από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να βρέθηκε κατά λάθος στη συζήτηση.  

    «Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή», τονίζει ο κ. Καμμένος.


    Ο Χαϊκάλης, το non paper  και το... φαξ της Πεντέλης!!


    Υπονοούμενα για υπάλληλο της Προεδρίας της Δημοκρατίας για το επίμαχο non paper του Πάνου Καμμένου διατύπωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.  
        

    Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα Fm, είπε ότι ο αριθμός του φαξ, από το οποίο εστάλη το έγγραφο προς τα κόμματα είναι από σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας, στην Πεντέλη.

    «Όλα αυτά που έγιναν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι προβοκάτσια αισχίστου είδους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης προσθέτοντας πως  «αρχίζει να χάνει το κύρος της και η Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Δεν μπορείς να στέλνεις από το σπίτι σου φαξ στα κόμματα. Λίγο περίεργο αυτό».

    Ο κ. Χαικάλης συνέχισε λέγοντας: «Δεν κρίνουμε τους θεσμούς, ούτε χτυπάμε τον Πρόεδρο. Ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εμείς έχουμε πρόβλημα με την Προεδρία της Δημοκρατίας και τους υπαλλήλους της. Κάτι έχει συμβεί εκεί. Δεν το ξέρουμε. Δεν θα το αφήσουμε το θέμα. Θα φτάσουμε νομικά όπου πρέπει και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο ένδικο δικαίωμά μας. Αυτό είναι αρχή μας. Για να το ξεκαθαρίσουμε».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ