• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

    Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου.
     Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου.  Ο κ. Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε το πρωί στην Ευελπίδων κάτω από ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

    Η απολογία άρχισε στις 12 το μεσημέρι καθώς νωρίτερα οι συνήγοροι του κατέθεσαν ολιγοσέλιδο υπόμνημα ενώ έθεσαν σειρά νομικών ζητημάτων για την κατηγορία που του αποδίδεται και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του.

    Ο πρώην υπουργός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι η προμήθεια των υποβρυχίων αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ και ζητά μάλιστα να κληθούν ως μάρτυρες τα μέλη του.

    Όσον αφορά την προμήθεια των αντιπυραυλικών συστημάτων ΤΟR M1 σύμφωνα με πληροφορίες θα επιφυλαχθεί να λογοδοτήσει σε άλλη χρονική στιγμή επικαλούμενος την ογκωδέστατη δικογραφία.

    Οι συνήγοροι του έθεσαν σειρά ζητημάτων για την κατηγορία που του αποδίδεται και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Κατέθεσαν ακόμη αίτημα για νέα προθεσμία που απορρίφθηκε.

    Περνώντας το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο κ. Τσοχατζόπουλος εξέφρασε τη λύπη του προς τους δημοσιογράφους επειδή χρειάστηκε να έλθουν στα Δικαστήρια μέρα γιορτής.

    Ο πρώην υπουργός αναμένεται να κρατηθεί το βράδυ στη ΓΑΔΑ καθώς οι φυλακές παραμένουν κλειστές λόγω αργίας και να οδηγηθεί το πρωί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ