• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 28 Απριλίου 2012

    Ώρα τελικού για Ολυμπιακό και Ατρόμητο


    Διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό 70ο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (8.30 μ.μ., ΣΚΑΪ και OTESPORT1). 

    Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να σηκώσουν την κούπα και να ολοκληρώσουν με νταμπλ τη δεύτερη σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα.

    Ο αποψινός τελικός αποτελεί το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ισπανού τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και δεν θέλει να αποχαιρετήσει τους φίλους των Πειραιωτών στενοχωρημένος. 

    Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες, με «οδηγό» το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι έτοιμοι να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη στο μεγάλο ραντεβού και να χαλάσουν τα σχέδια του Ολυμπιακού. 

    Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε ανέτοιμο-μετά από όσα είδε και στην τελευταία προπόνηση-τον Αριέλ Ιμπαγάσα και έτσι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. 

    Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» προσανατολίζεται να παρατάξει: Κάρολ, Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, Μαρκάνο ή Χολέμπας στο αριστερό και Αβραάμ-Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Μανιάτη, Ορμπάιθ και Μακούν στην μεσαία γραμμή, Αμπντούν και Μιραλάς στις δύο πτέρυγες και τον Τζεμπούρ στην κορυφή. 

    Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε μία πολύ σημαντική μονάδα του, τον Γιαννούλη που δεν θα είναι έτοιμος και δεν θα αγωνιστεί. 

    Την αρχική 11αδα του Ατρομήτου θα συνθέτουν πιθανότατα οι Ιτάνζ (τέρμα), Σκόνδρας (δεξί άκρο άμυνας), Νάστος (αριστερό), Φυτανίδης και Τόμας (κέντρο άμυνας), Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκη (μεσαία γραμμή), Μήτρογλου (κορυφή) και Μπρίτο, Τάτος (πτέρυγες).

    Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ