• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

    Θεωρία συνωμοσίας: ο Ομπάμα πήγε στον Άρη ως έφηβος


    Two government employees, self-professed time travelers, give ‘account’

    Δύο δημόσιοι υπάλληλοι, αυτο-διακηρυγμένοι χρονοταξιδιώτες, δίνουν «λογαριασμό»

    Ξεχάστε τις  προφητείες περί 2012, τα ημερολόγια των Μάγιας και ότι παραμονεύουν πλανήτες με το όνομα “Χ” … υπάρχει μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας στην πόλη και έχει να κάνει με τον “άφοβο” ηγέτη του έθνους των HΠΑ και την εφηβική του περιπέτεια τηλεμεταφοράς του στον Άρη.
    Ναι, έχετε το  δικαίωμα να το διαβάσετε.
    Φαίνεται ότι δύο
    κυβερνητικοί υπάλληλοι και αυτο-διακηρυγμένοι χρόνοταξιδιώτες “chrononauts” – Andrew D. Basiago και William Stillings έχουν έρθει στο προσκήνιο και το όνομα του Προέδρου Ομπάμα ως ένας από τους “δικούς” τους, μαζί με τη σημερινή επικεφαλή της DARPA, Regina Dugan .
    (DARPA, αν δεν ξέρετε, είναι ο υπεύθυνος οργανισμός  για την τήρηση της άμυνας των ΗΠΑ σχετικά με τις προόδους της τεχνολογίας. Ξεκίνησε ως απάντηση στο πρόγραμμα  Σπούτνικ στα τέλη της δεκαετίας του ’50, η DARPA βρίσκει τρόπους να ενσωματώσει τεχνολογία αιχμής  εξέλιξης όπου θέλει στην ουσία ο στρατός.)
    Basiago, ένας δικηγόρος στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, λέει ότι το ταξίδι στο χρόνο ήταν μέρος ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε από την DARPA το 1970 με το κωδικό όνομα Πήγασος. Αυτός και ο Stillings ισχυρίζονται ότι τόσο ο Ομπάμα όσο και η Dugan ήταν στην “κατηγορία κατάρτισης του Άρη” τους στο Κολλέγιο της Καλιφόρνιας του Siskiyous το 1980, μέρος μιας ομάδας 10 νεαρών ενηλίκων επιλεγμένει για το ταξίδι στον Άρη μέσω μιας άκρως απόρρητης τηλεμεταφοράς, “δωμάτιο άλμα.”
    Ισχυρίζονται επίσης ότι ο τότε ο τότε 19χρονος Μπαράκ Ομπάμα πήγε με το όνομα “Barry Soetero”.
    Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα.
    Οι δύο πρώην (chrononauts) χρονοταξιδιώτες είπαν επίσης ότι συνάντησαν τον μελλοντικό πρόεδρο σε μυστικές βάσεις των ΗΠΑ στον Άρη, την οποία λέγεται ότι επισκέφθηκε δύο φορές μεταξύ των ετών 1981 και 1983. Σε μία περίπτωση είπε ο Basiago ότι  αντάλλαξαν λόγια, ακόμη και με τον  Ob — uh, Soetero — en καθ ‘οδόν προς την «αίθουσα άλματος”, στον Άρη.
    «Είμαστε εδώ»,  ισχυρίζεται ο Basiago οτι του είπε ο τότε νεαρός πρόεδρος.
    Και ποιά υποτίθεται πως είναι η αιτία για το την εκστρατεία Red Planet  της μυστικής ομάδας εργασίας εφήβου; Για να “εγκλιματιστούν στον Άρη ανθρωποειδή και ζώα με την παρουσία τους,” σύμφωνα με τον Basiago.
    Ξέρετε, για να κάνουν καλή εντύπωση με τους “ντόπιους” (Αρειανούς) για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη δημιουργία στρατοπέδου.
    Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες των Αρειανών ταξιδίων του Προέδρου, ή την ύπαρξη μιας κατηγορίας εκπαίδευσης για τον Άρη. Αλλά, φυσικά, και θα το αρνιόντουσαν.
    Και νομίζατε ότι το όλο πράγμα είναι λίγο ακραίο; Ξυπνήστε πρόβατα, αυτό είναι κάπως πραγματικό.
    Chrononaut style.
    Διαβάστε περισσότερα στο Wired.com του “Δωμάτιο Κίνδυνος “

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ