• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 28 Απριλίου 2012

    Στη φυλακή η σύζυγος του Άκη


    Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. 
    Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που είχε καταθέσει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.
    Η Βίκυ Σταμάτη, καταλόγίζε στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή μεροληπτική στάση εις βάρος της, ενώ όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της η σύζυγος του πρώην υπουργού προσέφυγε χθες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατηγορώντας τον ανακριτή για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας».
    Στο μεταξύ, νέο φραστικό επεισόδιο σε βάρος της Βίκυς Σταμάτη σημειώθηκε σήμερα στην Ευελπίδων, όταν μία 75χρονη γυναίκα την επέκρινε σε έντονο ύφος, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο σεμνή.
    Αντιδρώντας, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε από αστυνομικό που βρισκόταν κοντά να κρατήσει τα στοιχεία της γυναίκας.
    Νωρίτερα Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από την απολογία του ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης.
    Το video είναι από το real.gr



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ