• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 8 Απριλίου 2012

    ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του μετρό της πλατείας Συντάγματος. Ο ειδικός φρουρός δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα από ομάδα αγνώστων οι οποίοι του αφαίρεσαν, σύμφωνα με την αστυνομία, τη ζώνη, τον... 
     ασύρματο, το σακάκι και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στη συνέχεια κρέμασαν τα αντικείμενα σε δέντρο της πλατείας και συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα tsantiri.gr, στο σημείο οπου έδωσε τέλος στη ζωή του ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός.Toν τραυματία αστυνομικό επισκέφτηκαν ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος. Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί ενημερώθηκαν από το ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν εμπνέει κανέναν κίνδυνο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ειδικός φρουρός φέρει κατάγματα και μώλωπες στο πρόσωπο.



    fimotro.blogspot.com

    2 σχόλια:

    1. Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 1500 ΑΤΟΜΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΙΑ ΤΟΥ "
      ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΩΝΗΘΕΝΑ" ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΥΣΤΟΥΛΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δυστυχώς το έχουμε καταλάβει καλά φίλε μου

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ