• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ 1.000.000

    Ο άνδρας της Ντόρας μετέφερε το 1.000.000. στο εξωτερικό!!
    Ο άνδρας της Ντόρας μετέφερε το 1.000.000. στο εξωτερικό!!

    Ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι τελικά το συγγενικό πρόσωπο βουλευτή στο οποίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Νικολούδης ότι έβγαλε χρήματα εκτός Ελλάδος τον περσινό Μάρτιο.  
    Το μυστήριο που έχει αναστατώσει τη Βουλή αλλά και σύσσωμη την ελληνική κοινωνία λύθηκε πριν από λίγη ώρα και μετά από οκτώ ημέρες που πλήθος ονομάτων πήγαιναν κι έρχονταν,  με τη δήλωση της ανεξάρτητης βουλευτού κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.

    «Δέχθηκα», είπε, «τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής  κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο εξωτερικό, τον Μάρτιο του 2011. Το ποσό αυτό», συνέχισε η κα Μπακογιάννη, «προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ κι έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα. Προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα  του συζύγου μου».

    Ερωτηθείσα πάντως για το… αυτονόητο, δηλαδή για  ποιο λόγο επί τόσες ημέρες η ίδια δεν μπήκε στην διαδικασία να πει κάτι επ’ αυτού,η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως δεν πήγαινε το μυαλό της ότι όλη αυτή η αναστάτωση για τον πολιτικό που φυγάδευσε το ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό  αφορούσε την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της κάνοντας μάλιστα λόγο για «προσπάθεια σπίλωσης»  του ονόματός της.

    «Κάποιοι ανεύθυνα προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου για να κρύψουν με αυτό τον τρόπο όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά, συνδέοντας μάλιστα την ενέργεια αυτή με τις καταγγελίες που έχει κάνει η ίδια αναφορικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.

    Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του BriefingNews ότι, η εν λόγω υπόθεση αφορά σε γυναίκα-βουλευτή.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ