ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;
Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται πως παραδεχόταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν! ! !
Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται πως παραδεχόταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν! ! !
Η χάλκινη σφαίρα που βλέπουμε στο ίδιο βίντεο φαίνεται να αποτελεί ή να υπονοεί αυτό το αντικείμενο ή πλανήτη.
Είναι ο Πλανήτης Χ, ο Νιμπίρου, το Γοργόνειο, ο Φαέθων, o Νέμεσις, o Ερκόλομπους; Ή όλα αυτά ταυτίζονται;
Ας δούμε με δύο λόγια ποιος είναι ο περιβόητος Νιμπίρου, μιας και πολύς λόγος γίνεται γι’ αυτόν:
Η θεωρία του Νιμπίρου γεννήθηκε από τον ασσυριολόγο και συγγραφέα Zecharia Sitchin καθώς, στο βιβλίο του 12ος Πλανήτης, αποκωδικοποιεί σφραγιδόλιθους των Σουμερίων (αρχαίοι Έλληνες Κρήτες(;)), οι οποίοι απεικονίζουν το ηλιακό μας σύστημα με 12 πλανήτες (συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου και της Σελήνης) και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για έναν κατοικημένο πλανήτη (που οι κάτοικοί του, οι Ανουνάκι, έφτιαξαν τους ανθρώπους ως εργάτες τους για την εξόρυξη χρυσού τον οποίο και χρειάζονταν ) με υπερβολικά ελλειπτική τροχιά και ο οποίος περνά από κοντά μας κάθε 3600 χρόνια (με τροχιά λίγο πιο πέρα από εκείνη του Πλούτωνα και ανάμεσα και τον χώρο μεταξύ των τροχιών του Άρη και του Δία). Η τόσο κοντινή πορεία του πλανήτη αυτού θα έφερνε πολλές καταστροφές στην Γη (σεισμούς, τσουνάμι κλπ), την οποία αρχικά υπολόγιζαν τον Μάιο του 2003. Αλλά…μιας και επιζήσαμε η ημερομηνία αυτή μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο του 2012, μαζί όλα τα σχετικά καταστροφολογικά σενάρια.
Όμως, όλα αυτά είναι υποθετικά.
Ωστόσο, υπάρχει κάτι που φαίνεται περισσότερο αληθοφανές:
Ισπανοί αστρονόμοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα. Είναι διπλάσιο του Δία, αλλά μάλλον δεν πρόκειται για πλανήτη αλλά ίσως για ένα καφέ άστρο νάνος «brown dwarf star» (έχει δηλαδή το χρώμα του χαλκού;) με πλανήτες ή δορυφόρους να γυρίζουν σε τροχιά γύρω από αυτό και πως η επίσημη ονομασία του είναι G1.9 και η τροχιά του δεν έχει καμία σχέση με τον Νιμπίρου, αντίθετα είναι αυτή που φαίνεται στην φωτο ακριβώς από κάτω.
Τελικά, υπάρχει κάτι που πλησιάζει την γη;
Στις 22/12/2010 ανακοινώθηκε ότι «Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς την Γη. Το μεγαλύτερο είναι μήκους 240 χλμ. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Προς το παρόν τα αντικείμενα αυτά είναι πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα». Ανιχνεύτηκαν από το HAARP στην Αλάσκα και «θα φτάσουν στην Γη τον Δεκέμβριο του 2012» ενδεχομένως στις 21 οπότε και ολοκληρώνεται το ημερολόγιο των Μάγιας. «Τα διαστημόπλοια αυτά θα είναι ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη». Η είδηση αυτή, σύμφωνα με την Pravda προέρχεται από το SETI (Ίδρυμα Έρευνας για Εξωγήινη Νοημοσύνη), το οποίο SETI, αργότερα, διέψευσε τα πάντα.
Αν και τίποτε δεν είναι σαφές, ίσως, θα έπρεπε να εμπιστευτούμε τα αρχαία ελληνικά κείμενα που φαίνεται να μιλούν πολύ συχνά για ιπτάμενα οχήματα θεών. Ας δούμε μερικά πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν:
Ο Κρόνος «…ίπτατο αναπαυόμενος, και αναπαυόμενος ίπτατο…» (Ευσέβιος I 37).
Στον Τριπτόλεμο, η θεά Δήμητρα «του έφτιαξε μία άμαξα που την έσερναν φτερωτοί δράκοντες και του έδωσε το σιτάρι με το οποίο έσπειρε την οικουμένη πετώντας στον ουρανό» (Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη, Α 32).
Η θεά Αθηνά. «πέταξε σαν βέλος προς τον ουρανό» (Ορφικά κείμενα, Αργοναυτικά 558-559).
Ο Άρης δανείζει τα άλογά του στην Αφροδίτη και την Ίριδα. Η πρώτη «μαστίγωσε τα άλογα για να τρέξουν κι αυτά πέταξαν πρόθυμα κι έφτασαν αμέσως στην κατοικία των θεών, τον Όλυμπο» (Όμηρος, Ιλιάδα Ε 363-366).
Αλλά και ο Άρης «πετούσε μέσα στα σύννεφα, προς τον απέραντο ουρανό» (Όμηρος, Ιλιάδα Ε 864-867).
«Για τον Άβαρι, που στο δρόμο του ουρανού τον ξεπροβόδιζε ο Φοίβος με ιπτάμενο περιπλανώμενο βέλος» (Νόννος, Διονυσιακά ΙΑ 132-133).
Ο Διόνυσος όταν ήταν μωρό «παρατηρούσε το πατρικό μονοπάτι των άστρων» (Νόννος, Διονυσιακά Θ 35-36).
Η Ήρα «ταξίδεψε πέρα από τον ουρανό, τον στολισμένο με φωτεινά, άστρα, διασχίζοντας αναρίθμητες πολιτείες […]» (Νόννος, Διονυσιακά Η 111-112).
Ο Φαέθων μαζί με άλλους ταξίδεψε στον ουρανό, με ένα όχημα που λεγόταν Εωσφόρος, προκειμένου να φτάσει στην Σελήνη όπου και έκανε τριάντα περιφορές γύρω από αυτή, στη συνέχεια έφτασε στον πλανήτη Αφροδίτη και επέστρεψε πίσω στην Γη οπότε και κατακρημνίστηκε (διάσπαρτα αποσπάσματα: Λουκιανός: Περί Αστρολογίας, Παλαίφατος: Περί Φαέθονος ΧΙΙ, Νόννος: Διονυσιακά Β΄ τόμος 33-34).
Αλλά πρέπει, μέσα σε όλα να σημειώσουμε και το εξής σημαντικό: «ουδείς μεν γαρ των ουρανίων θεών επί γης κατελεύσεται, ουρανού τον όρον καταλιπών, ο δε άνθρωπος και εις τον ουρανόν αναβαίνει και μετρεί αυτόν και οίδε ποία μεν αυτού εστιν υψηλά, ποία δε ταπεινά […]». Δηλαδή, σύμφωνα με τον Ερμή τον τρισμέγιστο προς έναν μαθητή του: «Κανείς από τους ουράνιους θεούς δεν κατεβαίνει στην γη, εγκαταλείποντας τον ουρανό. Ο άνθρωπος ανεβαίνει στον ουρανό και, μάλιστα, μπορεί να τον μετρήσει, όπου έμαθε τι είναι ψηλά και τι χαμηλά…» (Ερμητικά κείμενα, Λόγος Χ 25).
Ο διαχωρισμός που κάνει είναι σαφής. Ωστόσο τονίζει και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι, όπως ο Ησίοδος, ο Αριστοτέλης κλπ ότι: «το μεν άνθρωπον είναι θνητόν θεόν, το δε θεόν αθάνατον άνθρωπον» (Λόγος Χ 25).
Άραγε, το ότι οι θεοί δεν κατεβαίνουν στην γη, μήπως υπονοείται ότι με κάποιο τρόπο θα απαχθούμε την εποχή του Υδροχόου, ως άλλος Γανυμήδης, για να φτάσουμε σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης;
Άραγε, το ότι οι θεοί δεν κατεβαίνουν στην γη, μήπως υπονοείται ότι με κάποιο τρόπο θα απαχθούμε την εποχή του Υδροχόου, ως άλλος Γανυμήδης, για να φτάσουμε σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης;
Ας δούμε και τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:
diadrastiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.