• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

    «Νεκρή» η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει μπαμπάς από το καλοκαίρι και όπως ισχυρίστηκε η αδερφή του, Κάτια Αβέιρα, η μητέρα του μωρού του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης είναι νεκρή. Η αδερφή του Πορτογάλου σουπερστάρ μίλησε για την προσωπική ζωή του Ρονάλντο, αλλά δεν θέλησε να....


    αποκαλύψει πολλά πράγματα για τη μητέρα του παιδιού: «Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να του τηλεφωνεί. Δεν υπάρχει καμία μητέρα, κανένα τηλεφώνημα, τίποτα. Η μητέρα του πέθανε. Το μωρό δεν έχει μητέρα», ήταν τα λεγόμενά της.

    Ο Κριστιάνο είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι πως έχει γίνει μπαμπάς (στις 17 Ιουνίου) αλλά δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της μητέρας, αλλά το παιδί θα το λένε Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και θα είναι μόνο στη δική του κηδεμονία. Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η μητέρα είναι από την Αμερική και ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα για να είναι το παιδί… αποκλειστικά δικό του και αυτή να παραιτηθεί από την κηδεμονία του.

    Πάντως, οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για 20χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια, η οποία έμεινε έγκυος σε ένα one night stand με τον Πορτογάλο. Όμως, ο διεθνής άσος πλήρωσε σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ για να μείνει… ελεύθερος με το παιδί του. Η Βρετανίδα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του παιδιού της για να το δει και αυτή κάτι που έκανε τον CR7 να αγχωθεί και να φοβάται μήπως χάσει το μωρό.

    Η 33χρονη Κάτια (αδερφή του Κριστιάνο) διέψευσε τα πάντα περί Βρετανίδας και τόνισε: «Το αγόρι είναι δικό μας. Δεν πρόκειται να πω πώς έφτασε σε εμάς. Αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι γιος του αδελφού μου, ο ανιψιός μου, από το αίμα μας. Η μητέρα του είναι η μητέρα μου (Ντολόρες), η οποία είναι το άτομο που είναι μαζί του 24 ώρες την ημέρα.»
    gazzeta.gr


    ΠΗΓΗ: http://www.trelokouneli.gr/2011/01/blog-post_29.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ