• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

    Το τρένο «σφύριξε» και στον Βόλο!


    Ο Ολυμπιακός συνέχισε το εκπληκτικό του σερί μακριά από το Καραϊσκάκη, έκανε το «8Χ8» στην επραρχία χωρίς να δεχτεί γκολ (!) κι οδεύει εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου! Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα κι από τον Βόλο επικρατώντας των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας με 1-0 χάρη στο γκολ του Φουστέρ στο 19’ μπροστά σε 10.000 οπαδούς τους! 
    Ντεμπούτο για τον Τζιμπούρ που μπήκε στο 62’ στη θέση του Πάντελιτς, εξαιρετικός ο Γιακούποβιτς από πλευράς γηπεδούχων.

    Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες φορές που ο Ολυμπιακός έπαιρνε το προβάδισμα από το ημίχρονο και στο δεύτερο επαναπαυόταν, οι Πειραιώτες κυνήγησαν με θέρμη το δεύτερο γκολ στην επανάληψη για να «καθαρίσουν» το ματς κι έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο να το πετύχουν, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Γιακούποβιτς.
    Από την άλλη, ο Σάκης Τσιώλης, παρέταξε τον Ολυμπιακό Βόλου με αρκετές απουσίες (σ.σ.: φάνηκαν οι απουσίες των Σανκαρέ, Ούμπιντες) και οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές μόνο στο α’ ημίχρονο, όταν βγήκαν με αξιώσεις δυο-τρεις φορές στην κόντρα, όμως τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.
    Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 35' δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να σκοράρουν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό δεκάλεπτο με τους Μόνχε, Μπρέσκα να βγαίνουν δυο-τρεις φορές καλά στην κόντρα όμως να τα χαλάνε στην τελική προσπάθεια με τον Σολάκη να χάνει καλή ευκαιρία στο 44'.
    Στην επανάληψη όμως, η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν καθολική και δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου με την πρώτη φάση των γηπεδούχων να γίνεται στο 65’ με ένα σουτ του Μπρέσκα που πέρασε άουτ.
    Ο Ολυμπιακός, παρότι έχει το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα δεν έδωσε χώρο στους γηπεδούχους για να κάνουν το παιχνίδι τους και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις με κυριότερες αυτές των Μιραλάς (57'), Πάντελιτς (58'), Τζιμπούρ (81') και Χολέμπας (90+1'), όμως ο Γιακούποβιτς ήταν εξαιρετικός και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
    Ο Βαλβέρδε έβγαλε από το ματς τους Μιραλάς (73'), Πάντελιτς (60') για να τους ξεκουράσει ενόψει Τούμπας με τον Τζιμπούρ να κάνει ντεμπούτο και να έχει πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.
    Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ δημιουργώντας φάσεις μέχρι και στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τελευταία αυτή του Χολέμπας στο 91’ όμως ο κίπερ της ομάδας της Μαγνησίας ήταν εξαιρετικός κι έκανε πολύ καλές επεμβάσεις.
    ΣΚΟΡΕΡ:19’ Φουστέρ
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Καλόπουλος (Μακεδονίας)
    ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14’ Μπερτολίνι, 67’ Τομάς, 90+2' Μαρτίν
    ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακούποβιτς, Σολάκης (59’ Ακόστα), Ντολεζάι, Ρόκας, Ζέλεσι, Τομας, Καπετάνος (71’ Μητρόπουλος), Μπερτόλντι (46’ Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβαρεζ.
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς (61’ Τζιμπούρ), Μιραλάς (73’ Ζαϊρί), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ριέρα (79’ Χολέμπας).
    Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος





     

       


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ