• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

    Πέρασε από τα Πηγάδια η ΑΕΚ, 2-0 την Ξάνθη




    Νίκη- βάλσαμο για τις… πληγές, που της άνοιξε η εντός έδρας συντριβή (4-0) της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Βόλου, σημείωσε η ΑΕΚ στα «Πηγάδια».

    Η «Ένωση» επικράτησε με 2-0 της Skoda Ξάνθης στην ακριτική πόλη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, και έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο μεγάλο ντέρμπι της θεσσαλονίκης.
    Ο Λεονάρντο άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» μόλις στο 7’, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 27' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

    Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το ματς για την ομάδα του Χιμένεθ, η οποία πετυχαίνοντας γκολ από τα αποδυτήρια πήρε προβάδισμα στο σκορ.

    Συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αργυρίου πραγματοποίησε μία σέντρα, ο Βάλλας απέτυχε να απομακρύνει τη μπάλα, την οποία έστειλε στα πόδια του Λεονάρντο που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

    Οι γηπεδούχοι «μούδιασαν» από το γρήγορο γκολ της «Ένωσης», με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να κυριαρχήσουν.

    Στο 13΄ ο Λεονάρντο είχε ένα επίσης πολύ καλό σουτ ελάχιστα άουτ, ενώ στο 20΄ οι Ακρίτες απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με ένα καλό σουτ του Μαρσελίνιο, που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

    Η Ένωση, η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι μάλιστα ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της αρκετά γρήγορα.

    Συγκεκριμένα στο 27’ ο Λυμπερόπουλος, ύστερα από κόρνερ του Έντερ, έπιασε τεχνική κεφαλιά και παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Γκσπούρνινγκ.

    Στην επανάληψη η Ξάνθη έψαξε το γρήγορο γκολ που θα σηματοδοτούσε την επιστροφή της στον αγώνα, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Μαρσελίνιο στο 56΄ (σουτ από καλή θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων) και Πόι στο 61΄ (σουτ από πολύ κοντά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

    Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα μπορούσε να διευρύνει τη διαφορά στο 66΄ με το Λεονάρντο (το πλασέ του απέκρουσε δύσκολα ο Γκσπούρνινγκ) και στο 76΄ με τον Έντερ, όταν ο Στιούαρτ πρόλαβε να κάνει σωτήρια προβολή στον αντίπαλο παίκτη που είχε βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα της ομάδας του.
    Κίτρινες: Μαρσελίνιο, Βάλλας, Κιντάνα - Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Λαγός, Έντερ

    Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (59΄ Καζάκης), Κατόνγκο (70΄ Βασιλακάκης), Μπέρτος (77΄ Κιντάνα), Πόι, Σουάνης.

    ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο (80΄ Νικόλτσης), Μίτσελ (63΄ Ντιοπ), Νταντόμο, Αργυρίου, Έντερ, Λυμπερόπουλος (67΄ Λαγός), Γκέντσογλου.


    VIDEO: NewsIt.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ