• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

    Βρέθηκε ένα από τα μαύρα κουτιά του ρωσικού Τουπόλεφ

    Οι δύτες που συμμετέχουν στη γιγάντια επιχείρηση έρευνας για το ρωσικό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα βρήκαν ένα από τα μαύρα κουτιά του, όπως μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Παράλληλα ανασύρθηκαν και σοροί των άτυχων επιβατών.
    Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε ένα από τα μαύρα κουτιά κάτω από την καμπίνα του αεροσκάφους και σύντομα αναμένεται να ανασυρθεί από τη θάλασσα, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
    Μια από τις κυρίαρχες θεωρίες είναι πως κάποιο ξένο αντικείμενο μπήκε στον κινητήρα του αεροσκάφους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ ερευνώνται παράλληλα τα ενδεχόμενα ανθρώπινου λάθους και τεχνικής αστοχίας.
    Τουλάχιστον δώδεκα σοροί έχουν ανασυρθεί μέχρι τώρα, όπως μετέδωσε το RIA Novosti επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας.
    Το αεροσκάφος Tu-154 συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σότσι, σκοτώνοντας και τους 92 επιβαίνοντες. Η πτήση είχε προορισμό τη Λαττάκεια της Συρίας όπου τα 64 μέλη της φημισμένης χορωδίας Alexandrov Ensemble, εργαζόμενη σε οργανώσεις αρωγής και δημοσιογράφοι θα συμμετείχαν στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς των ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ