• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

    Φρίκη στην Ιντιάνα, κλείδωναν 3χρονη σε κουτί με κατσαρίδες

    Σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όταν η αστυνομία συνέλαβε εννέα ανθρώπους για κακοποίηση ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο έκλειναν και συχνά κλείδωναν σε ένα κουτί με κατσαρίδες και άλλα νεκρά έντομα.
    Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πατέρας της μικρής.
    Όπως αποκαλύφθηκε, έκλειναν συχνά και για ώρες την 3χρονη στο κουτί, που είχε κατσαρίδες κι άλλα έντομα νεκρά, μια βρώμικη κουβέρτα και δεν είχε ούτε ένα άνοιγμα για να μπαίνει φως ή αέρας.
    q2u3g96l
    Η αστυνομία βρήκε το άτυχο κοριτσάκι κουλουριασμένο μέσα στο κουτί με το καπάκι κλειστό, όταν εισέβαλε στο σπίτι όπου ζούσε.
    Ο παππούς του κοριτσιού εξοργίστηκε όταν έμαθε τι περνούσε η εγγονή του και εξέφρασε φόβο πως η δοκιμασία της αυτή θα τη σημαδέψει για πάντα.
    «Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Pulaski, της Ιντιάνα, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. «Είναι από αυτά τα περιστατικά που φτάνεις εκεί κι ελπίζεις να μην είναι αλήθεια, λες αποκλείεται να βάζουν ένα μικρό κορίτσι μέσα σε κουτί. Και δεν το πιστεύεις, λες, Θεέ μου, ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;».
    Το κορίτσι περνούσε πολλές ώρες τα απογεύματα μέσα στο κουτί. Μερικές φορές μάλιστα την κλείδωναν ώστε να μην μπορεί να βγει, γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror.
    «Τα μέλη της οικογένειάς της είπαν πως την άκουγαν να κλαίει» πρόσθεσε ο σερίφης. «Κοιμόταν μέσα στο κουτί, όλο το σπίτι- και το κουτί- ήταν γεμάτο κατσαρίδες».
    Ο παππούς του κοριτσιού, από την πλευρά της μητέρας της, δήλωσε πως όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης και θα ευχόταν να ξυπνήσει, προσθέτοντας πως ο πατέρας της δεν τον άφηνε να βλέπει την εγγονή του παρά σπάνια.
    Πλέον τη φροντίδα της μικρής έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες.
    Μεταξύ των εννέα συλληφθέντων είναι ο 25χρονος πατέρας του κοριτσιού Chris Short και η 42χρονη μητριά της Donna Short, που κατηγορούνται μαζί με άλλο ένα άτομο για παραμέληση παιδιού.
    uuvkyiqx

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ