• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

    Απίστευτο...Μητέρα οδηγήθηκε στη φυλακή- Ούρλιαζε όταν έκανε σεξ και ενοχλούσε τους γείτονες

    Η Gemma Wale, 23 ετών και μητέρα ενός παιδιού, φαίνεται ότι απολαμβάνει να κάνει σεξ με ανοιχτά παράθυρα. Για την ακρίβεια δεν έχει πρόβλημα εάν τα παράθυρα του σπιτιού της είναι ανοιχτά.

    Απολαμβάνει να φωνάζει, να ουρλιάζει και να σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι όταν απολαμβάνει το σεξ με τον σύζυγο της.
    Και όταν λέμε ουρλιάζει και ακούγεται σε όλο το δρόμο Cherrywood Road, του, Birmingham, το εννοούμε. Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν επανειλημμένα στην αστυνομία ότι η Gemma, δεν τους αφήνει να κοιμηθούν. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, όποτε συνευρίσκεται με τον σύντροφο της, τρίζουν τα τζάμια όλων των σπιτιών του ήσυχου δρόμου.
    «Τα παιδιά μας δεν μπορούν να κοιμηθούν και το πρωί πρέπει να πάνε σχολείο» λένε οι γείτονες. «έχουμε γέροντες και άρρωστους ανθρώπους στο σπίτι που χρειάζονται ανάπαυση και ακούμε την κυρία να ουρλιάζει νύχτα μέρα» θα συμπληρώσει μια άλλη.
    Τελικά οι αγανακτισμένοι γείτονες αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να… ηρεμήσουν τα αυτιά τους. Η μήνυση εκδικάστηκε από το δικαστήριο του Birmingham, το οποίο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 εβδομάδων την… φωνασκούσα μητέρα και τις επέβαλε και πρόστιμο 150 λιρών.
    Μάλιστα η Πρόεδρος της έδρας, Barbara Garbett, όταν μίλησε στην κατηγορούμενη της συνέστησε: «Η συμπεριφορά σας έχει αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους ενός ολόκληρου δρόμου».
    Η συνήγορος της Gema, Shanaz Begum, τόνισε ότι με τη διάσταση που έλαβε το θέμα η πελάτισσα της έχει στοχοποιηθεί και δεν μπορεί να ξεμυτίσει, έξω από την πόρτα του σπιτιού της. «Είναι ταπεινωμένη και έχει αναγκαστεί να μένει αυτή την περίοδο στο πατρικό της μέχρι να ξεχαστεί το θέμα».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ