• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

    Ανατριχιαστικό βίντεο από κλουβί στοιχειωμένων... κουνελιών!

    Μία πρωτόγνωρη παραφυσική εμπειρία, αλλά και έναν καλό λόγο για να της σηκωθεί η τρίχα… κάγκελο πρόσφερε η φαινομενικά αθώα απόφαση μιας 14χρονης να απαθανατίσει τα επίσης αθώα φαινομενικά κουνελάκια της.
    Και πώς όχι όταν οι Daisy και Dozy αποδείχθηκε (;) πως ζουν σε στοιχειωμένο κλουβί!

    Δεν είναι μόνο το «τρεμόπαιγμα» του βίντεο που συχνά – σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του παραφυσικού – δεν είναι τίποτα άλλο από μυστηριώδεις φωτεινές σφαίρες που αιωρούνται. Δεν είναι καν οι περίεργες αντιδράσεις των συμπαθέστατων χνουδωτών ζώων (αν μπορεί βέβαια κανείς να υποστηρίξει κάτι τέτοιο για συμπεριφορά κουνελιών).
    Αλλά το γεγονός ότι ένας πάσσαλος «αποφασίζει» να πετάξει χωρίς εμφανή… παρακίνηση ή ενόχληση, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού, ενισχύοντας παράλληλα τη θεωρία πως κάνει έξω από… εδώ συμβαίνει σε αυτό το κλουβί!
    Αν μάλιστα προσθέσει κανείς και το γεγονός ότι μέσα στο κλουβί είχε χάσει τη ζωή του πριν από λίγο καιρό ένας άλλος κούνελος, τότε μάλλον δεν είναι καν καλή ιδέα για τη μαμά της Βρετανίδας Anna Mullin να κάνει τα κατοικίδια... στιφάδο!
    «Όσο βλέπω το βίντεο, τόσο πιο πολύ ανατριχιάζω», τονίζει το νεαρό κορίτσι, συμπληρώνοντας: «Αγοράσαμε το κλουβί μεταχειρισμένο από κάποιον που είχε "χάσει" το κουνέλι του»…
    Δεν θα ήταν πάντως υπερβολή να πούμε ότι το μέλλον των Daisy και Dozy προδιαγράφεται… αβέβαιο!
    Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ