• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

    ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΦΠΑ 23% ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ - ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ;

    Κρέας χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, κουνέλι ακόμη και τα ψάρια θα παραμείνουν με 13% φπα, ενώ το κρέας από μοσχάρι, σε οποιαδήποτε μορφή θα αυξηθεί στα 23%.


    Πολλοί από τους καταναλωτές κρέατος και ιδιαίτερα εκείνοι που καταναλώνουν μοσχάρι, θα αναρωτιούνται για ποιό λόγο το ξεχωρίζουν και ανεβάζουν το φπα 10% παραπάνω από τα υπόλοιπα κρέατα;

    Με την οικονομία μας σε κακή κατάσταση και τη δυνατότητα μιας περαιτέρω ύφεσης, το μνημόνιο για το οποίο σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτό έχει επιβάλλει νέους φόρους αυξάνοντας τους από το 13% στο 23% σε πολλά τρόφιμα. 

    Επειδή καμία άλλη ιστοσελίδα δεν πρόκειται να σας πεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη αύξηση του 10%, η Αθέατη γνώση σας ενημερώνει ότι, ο 10% φόρος στο κρέας του μοσχαριού δεν είναι τμήμα του μνημονίου που απλά πρέπει να υλοποιήσουμε, αλλά ενός ευρύτερου σχεδίου από την Ατζέντα 21 για τη ρύθμιση των αερίων του θερμοκηπίου.

    Οπως προβλέπει η Ατζέντα 21 θα πρέπει να καταργηθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. 

    Επειδή λοιπόν τα ζώα μολύνουν το περιβάλλον και μέχρι να να καταργηθεί η κτηνοτροφία, θα πρέπει να μπουν δυσβάσταχτοι φόροι στο κρέας κάθε μορφής, αφού η κατανάλωσή του προϋποθέτει την ύπαρξη "ρυπογόνων" ζώων.

    H αύξηση αυτή είναι χτύπημα για τον κτηνοτρόφο, τον κρεοπώλη και τον καταναλωτή.

    Θα αρχίσει σταδιακά η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, (όπως πριν 14 χρόνια αποκάλυψε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος) σύμφωνα με τις οδηγιες του codex alimentarius που θα σκοτώσει την μάζα, δηλαδή τον εναπομείναντα εξαθλιωμένο πληθυσμό, και που φυσικά θα την τρώνε μόνο όσοι έχουν το χάραγμα του Αντιχρίστου.

    Η παραγωγή κρέατος στο εργαστήριο θα μπορούσε τελικά να βοηθήσει, να θρέψει τον κόσμο και να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.

    Η Αθέατη γνώση σας ενημερώνει, ότι η εντολή αυτή έρχεται κατευθείαν από τον ΟΗΕ και την Ατζέντα 21.

    Μια καλή αρχή λοιπόν αυτή για να αρχίσει η προώθηση της κρεατόμαζας και στην Ελλάδα η οποία θα ταίσει τον φτωχό λαό αφού θα στοιχίζει ελάχιστα, δεν θα μολύνεται το περιβάλλον, και βέβαια δεν θα μείνει ποτέ κανένας νηστικός - και όπως δήλωσε και η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο μαιμού για την ανθρωπιστική κρίση: «Θα εξασφαλίσουμε πόρους. Δεν θα αφήσουμε τον λαό να πεθάνει».

    Αραγε τι να εννοεί ;

    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ