• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

    Γυναικεία ομάδα ράγκμπι γυμνή σε ημερολόγιο για καλό σκοπό

    Γυναικεία, γυμνασμένα κορμιά αποθανατίζονται και φιγουράρουν στις σελίδες του αυτοδημιούργητου ημερολογίου τους, με σκοπό την ευασθητοποίηση των ανθρώπων και την οικονομική ενίσχυση κατά της νόσου DMD, η οποία προκαλεί την απώλεια της μυϊκής μάζας και εμφανίζεται μόνο στον ανδρικό πληθυσμό.


    Ειδικότερα, η γυναικεία ομάδα ράγκμπι από το πανεπιστήμιο του Liverpool ξεκίνησε τη δική της προσπάθεια, με την ελπίδα να συγκεντρώσει ένα οικονομικό ποσό το οποίο θα διατεθεί στη δημιουργία κεφαλαίου για έρευνα και για υποστήριξη της θεραπείας.

    Τα κορίτσια ποζάρουν μπροστά στον φακό φορώντας μόνο τα απαραίτητα, ενώ φαίνεται να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην πόλη και τις προπονήσεις τους στο γήπεδο.

    Φαίνεται τελικά, ότι ένα μικρο εσώρουχο, οι κάλτσες και τα παπούτσια είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για να παίξει μία γυναίκα ράγκμπι και να ξεχυθεί στα γήπεδα.

    “Είμαστε υπερήφανες που η συγκέντρωση χρημάτων γίνεται για έναν τέτοιο καλό λόγο. Τα μισά από τα κέρδη του ημερολογίου θα βοηθήσουν τη χρηματοδότηση της έρευνας για τη θεραπεία της DMD. Το υπόλοιπο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση του συλλόγου μας”, δήλωσε μέλος της ομάδας Olivia Davidson.

    Τα όμορφα κορίτσια κοσμούν τις σελίδες του ημερολογίου, και το μόνο σίγουρο είναι ότι με την παρέα τους, κάθε μήνας που περνά θα γίνεται όλο και καλύτερος.

    Κι αν ο φετινός χειμώνας συνεχίσει με χαμηλές θερμοκρασίες, η γυναικεία ομάδα ράγκμπι μπορεί να αντικαταστήσει τη θέρμανση με το ημερολόγιο που μας προσφέρει.

    Πάντως, αυτό που οφείλουμε να ομολογήσουμε είναι ότι ο φωτογράφος Seb Castilho σε συνεργασία με τα κορίτσια, φρόντισαν να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις μας.

    Για ενδιαφερόμενους, το ημερολόγιο πωλείται στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, αλλά και μέσω της σελίδαςuolwrlnakedcalendar.moonfruit.com με κόστος τις 10 λίρες, δηλαδή 13 ευρώ.

    *Οι φωτογραφίες περιέχουν γυμνές εικόνες

    Το 2015 ζωγραφισμένο στα κορμιά των κοριτσιών




    Κρεμάω τα παπούτσια στους ώμους και περπατώ
    Κρεμάω τα παπούτσια στους ώμους και περπατώ


    Ο φετινός χρόνος ας μας γυμνάσει λίγο
    Ο φετινός χρόνος ας μας γυμνάσει λίγο


    2015 και καλή χρονιά
    2015 και καλή χρονιά


    Τα γυναικεία αποδυτήρια
    Τα γυναικεία αποδυτήρια


    Εν ώρα μαθήματος
    Εν ώρα μαθήματος


    Girls just want to have fun
    Girls just want to have fun


    Μία μέρα με ήλιο στο γήπεδο με τα απαραίτητα
    Μία μέρα με ήλιο στο γήπεδο με τα απαραίτητα


    pathfinder.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ