• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ: ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Ήταν 9 το πρωί, όταν μια γυναίκα μόλις 33 ετών, πήδηξε από το κτίριο όπου στεγάζεται η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο makeleio.gr οι υπάλληλοι των γραφείων ήταν εκείνοι που αντίκρισαν πρώτοι το νεκρό σώμα της νεαρής γυναίκας, στην πίσω μεριά του κτιρίου.

    Άγνωστοι ωστόσο παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν αυτή τη γυναίκα να κάνει το απονενοημένο διάβημα. Η 33χρονη Μαρία, έφτασε το πρωί στον δήμο Περιστερίου όπου και εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας τα τελευταία 7 χρόνια. Ευχήθηκε στους συναδέλφους της Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και χαμογελαστή, χωρίς να δώσει την παραμικρή εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά, πήρε το αμάξι της και κατευθύνθηκε προς το κτίριο της Περιφέρειας.
    Εκεί σύμφωνα με τους μάρτυρες μπήκε από την είσοδο του προσωπικού, ανέβηκε στον πέμπτο όροφο και άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στην ταράτσα. Η νεαρή αυτόχειρας άνηκε σε πολυμελή οικογένεια, ενώ η μια αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σύμφωνα πάντα με τα όσα είπαν οι μάρτυρες στο makeleio.gr.
    Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμα γνωστό εάν υπήρχαν προβλήματα οικονομικά στην οικογένεια, όμως σύμφωνα με τους συναδέλφους της, η Μαρία ήταν μόνιμη στο Δήμο και δεν κινδύνευε η θέση της.
    Άλλο ένα θύμα στην Ελλάδα του μνημονίου φαίνεται πως θα καταγραφεί στις ατελείωτες λίστες αυτοκτονιών. Άλλοτε με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και άλλοτε με ψυχολογικά που ωστόσο έχουν δημιουργηθεί από τις πιέσεις και τις δύσκολες μέρες που περνάμε, χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν αποφασίσει να δώσουν τέλος στις ζωές τους.
    Δείτε το ρεπορτάζ όπως θα προβληθεί στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ και το makeleio.gr :

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ