• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

    Συγκλονιστική μαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού -Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

    Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν με τα μάτια τους το τραγικό δυστύχημα στο λούνα-παρκ του Ελληνικού, από το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί.



    «Βρισκόμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου που έχει θέα προς το πάρκο του Ελληνικού. Ξαφνικά άκουσα φωνές δυνατές από μία γυναίκα που αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι μητέρα κάποιου παιδιού από αυτά που χτύπησε, και κοιτάζω προς το λούνα παρκ να δω τι συνέβη. Ένα από τα παιχνίδια αποτελείται από μία πισίνα φουσκωτή με νερό, στην οποία τοποθετείται μία φουσκωτή, σφαιρική κυλινδρική κατασκευή. Εχει δύο εισόδους, μία στην δεξιά και μία στην αριστερή πλευρά για να μπαίνουν τα παιδάκια και να κάνουν τούμπες. Όταν κοίταξα εγώ την εν λόγω μπάλα είδα ότι την είχε παρασύρει ένας ανεμοστρόβιλος και είδα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι μικρής ηλικίας μέσα σε αυτή. Η μπάλα από τον ανεμοστρόβιλο σηκώθηκε πολύ ψηλά στον αέρα και λόγω του ότι δεν υπήρχε κάποιο προστατευτικό δίχτυ, έφτασε μέχρι τα καλώδια της ΔΕΗ.

    Ενώ πίστευα ότι θα πέσουν από εκεί στο έδαφος, ήρθε ένα δεύτερο δυνατό ρεύμα αέρα και παρέσυρε εκ νέου την φουσκωτή μπάλα με τα δύο παιδιά, πηγαίνοντάς την πάνω σε ένα μεταλλικό φράκτη, ο οποίος είναι περίφραξη για ένα άλλο παιχνίδι. Μετά η μπάλα έπεσε στο έδαφος..... Εγώ πήγα προς το μέρος του αγοριού, όπου το αντίκρισα αναίσθητο με την μητέρα του να προσπαθεί να το συνεφέρει μαζί με ένα γείτονα, ο οποίος του έκανε μαλάξεις και του κρατούσε την γλώσσα, η οποία έχει γυρίσει» αναφέρει συγκεκριμένα μία μαρτυρία.

    Φωτογραφία: Eurokinissi



    iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ