• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

    Παραδόθηκε και ο Χρήστος Παππάς

    Παραδόθηκε χαιρετώντας ναζιστικά και ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου Χρήστος Παππάς [βίντεο]


    Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκε στην Αστυνομία και ο τελευταίος καταζητούμενος, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

    Ο Χρήστος Παππάς αναζητούνταν από τις αρχές από τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

    Κατά την είσοδό του στο κτίριο της ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παπάς φώναξε «συμπαράσταση στον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω».

    Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει και ο εθνικισμός θα νικήσει και τόνισε ότι ο ίδιος είναι ελεύθερος.

    «Ερχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει. Είμαι απολύτως ελεύθερος» ήταν τα λόγια του υπαρχηγού της οργάνωσης.

    Σημειωτέον ότι ο κατά πολλούς ιδεολογικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος κατέφθασε έξω από την Ασφάλεια με ταξί.

    Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος.

    Κρυβόταν και κατέστρεφε στοιχεία -Οργάνωνε την επόμενη ημέρα της ΧΑ

    Σύμφωνα με τις πληροφορίεςτο νούμερο 2 στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής είχε λάβει εντολή να μην παραδοθεί αμέσως και να παραμείνει ασύλληπτος προκειμένου να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις της Χρυσής Αυγής.

    Ηταν ο άνθρωπος που κλήθηκε να «εξαφανίσει» στοιχεία που θα μπορούσαν να κάψουν τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, αφού ενδεχομένως να συνδέονται και με άλλες εγκληματικές και παράνομες πράξεις.

    Παράλληλα ο Χρήστος Παππάς είναι αυτός που ανέλαβε χρέη αρχηγού -όσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει υπό κράτηση- και δίνει πλέον εντολές στα «ελεύθερα» στελέχη της Χρυσής Αυγής. 

    Προκλητικός ο Παππάς: Κυκλοφορώ ελεύθερος

    Το μοναδικό σημείο ζωής που είχε δώσει ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής ήταν σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε με προκλητικό τρόπο πως «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν».



    iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ