• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

    H Aποκάλυψη είναι… στον δρόμο

    Άλλα έγραφε το ημερολόγιο των Μάγια, αλλιώς τα ερμηνεύσαμε και τελικά δεν ήρθε η συντέλεια της ανθρωπότητας. Ο πλανήτης γιόρτασε την… παρερμηνεία με πάρτι, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν προετοιμαστεί ψυχολογικά για το… τέλος. Αυτοί λοιπόν μπορούν να διαβάσουν τα νέα σενάρια καταστροφολογίας και να παρηγορηθούν.



    Ο Αιγύπτιος βιοχημικός Rashad Khalifa προέβλεψε το 1968 ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2240. Έφθασε σε αυτό το συμπέρασμα, ισχυριζόμενος ότι έσπασε τον Κωδικό του Κορανίου, μία σειρά κρυμμένων μηνυμάτων στο ιερό βιβλίο του ισλάμ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Κορανικό
    Κώδικα όλοι οι πιστοί – ανεξάρτητα πίστης – θα επιβιώσουν της συντέλειας.

    Ο μουσουλμάνος σουνίτης δάσκαλος Said Nursî ήταν πιο πεσιμιστής λέγοντας ότι ερμηνεύοντας αρκετούς από τους χρησμούς του Μωάμεθ, το τέλος θα ερχόταν το 2129. Σύμφωνα με αυτόν, η καταστροφή θα έρθει ως αποτέλεσμα ενός… μονόφθαλμου χτυπήματος της γης, πιθανόν σε ανθρώπινη μορφή, που θα πολεμήσει τον Μεσσία ενώ οι αρχαίοι λαοί του Γκογκ και του Μαγκόγκ θα κατέβουν από τους ουρανούς και θα ρίξουν μάστιγες στην ανθρωπότητα.

    Η Αμερικανίδα μέντιουμ Jeane Dixon ωστόσο ήταν αυτή που έκανε την πιο ανησυχητική πρόβλεψη. Πριν από τον θάνατό της το 1997, η άλλοτε σύμβουλος της πρώην Πρώτης Κυρίας, Nancy Reagan, ισχυρίστηκε ότι ο Αρμαγεδδών θα επέλθει το 2020. Η Dixon ήταν διάσημη επειδή προέβλεψε τη δολοφονία του JFK κι έγινε η αγαπημένη του Νίξον. Όμως είχε λανθασμένα προβλέψει ότι ο Νίξον θα κέρδιζε τις εκλογές του 1960, ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε το 1958 και ότι οι Ρώσοι θα έστελναν τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι. Επιπλέον είχε κάποια στιγμή… προφητέψει ότι η ανθρωπότητα θα καταστρεφόταν το 1962.

    Πιο ζοφερή είναι η πρόβλεψη του δρ. F. Kenton Beshore που προβλέπει την επερχόμενη συντέλεια για το 2018. Ο Beshore, ιδρυτής της Παγκόσμιας Βιβλικής Κοινότητας, περιγράφεται από το website Rapture Ready, που θεωρεί δεδομένη τη συντέλεια, ως «εξαιρετικός, ταπεινός, αγαπά τη διασκέδαση αλλά έιναι και σοβαρός» και αντλεί την έμπνευση του από τα έργα του ευαγγελιστή Hal Lindsey, ο οποίος είχε οριοθετήσει την καταστροφή του πλανήτη το 1998.
    Ωστόσο, ο Beshore ισχυρίστηκε ότι ο Lindsey είχε κάνει λανθασμένους υπολογισμούς και όλοι θα καταστραφούμε το 2018-2028.
    ΠΗΓΗ: MIRRORΠηγή: real.gr
    Από το tsantiri
    kalyterotera.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ