• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

    Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος στην Ξάνθη




    Στη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης στην Ξάνθη έφτασαν οι αρχές. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης, ο Έλληνας που προσήχθη χθες, ταυτοποιήθηκε, ομολόγησε και συνελήφθη.
    Σε ερώτηση "πώς έφτασε σε αυτή την πράξη", ο κ. Γκοδοσίδης απάντησε «μετά το βιασμό ήταν σε έξαλλη κατάσταση, του άρεσε η κοπέλα και την είχε δει. Τώρα είναι πολύ ήρεμος κα ψύχραιμος.
    Μας είπε "έτσι μου ήρθε εκείνη τη στιγμή", ενώ την έκαψε στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του».
    Δείτε το βίντεο από το MEGA: 

    Το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις βιασμού και επιθέσεις. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του προσαχθέντα, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, βρέθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα καθώς και σε μία μηχανή έξω από σπίτι του θύματος.
    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, το υλικό από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού ενδέχεται να αποκαλύψει τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.
    Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1:

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην Ξάνθη προκάλεσε σοκ και φρίκη.
    Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε επισκεφτεί το πατρικό της στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, η 34χρονη επέστρεφε στο διαμέρισμα της μετά από διασκέδαση με μια φίλη της.
    Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια, αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.  


    Ενέδρα κάτω από το σπίτι των γονιών της 

    Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της.
    Όταν κατέφθασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.  
    Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη της 34χρονης, που ήταν μαζί της πριν το συμβάν, ανέφερε στην αστυνομία, ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όταν η 34χρονη την άφησε στο σπίτι της και επέστρεψε στη δική της οικία.

    Τι λέει ο ιατροδικαστής για την 34χρονη

    Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για την άτυχη 34χρονη από την Ξάνθη, από το κ. Παυλίδη, ιατροδικαστή Θράκης, ο οποίος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ανέφερε ότι η κοπέλα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.
    Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο συνδυασμός των τριών αυτών συμβάντων είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης.
    «Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», δήλωσε ο ιατροδικαστής στον Real Fm, προσθέτοντας ότι «είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».

    Ακούστε το ηχητικό εδώ

    ΒΙΝΤΕΟ-Ο πατέρας της 34χρονης

    Ο πατέρας της 34χρονης, Θεολόγος Δαλακλίδης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Μίλα" για το φρικτό έγκλημα της κόρης του, Ζωής, στη Ξάνθη.
    "Ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι, έβαλε το κλειδί στην πόρτα της πολυκατοικίας και από 'κει και μετά το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά" είπε ο πατέρας και συμπλήρωσε: "Τόσο άγριο έγκλημα δεν νομίζω να έχει γίνει αλλού πουθενά".

    Δείτε το βίντεο:




     Πηγή: xanthipress.gr

    Δείτε το βίντεο από το thrakitoday.com


    ΒΙΝΤΕΟ-«Ήταν ένας άγιος η αδερφή μου»

    «Ότι και να γίνει δεν γυρίζει πίσω» λέει ο αδερφός της 34χρονης και λυγίζει μη μπορώντας να πιστέψει το τι ακριβώς έχει συμβεί. «Είχε όνειρα η αδερφή μου αλλά της τα έκοψαν» δηλώνει στην κάμερα.
    Σοκαρισμένος και χωρίς ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί, ο αδερφός της 34χρονης, περιγράφει τις στιγμές τρόμου και φρίκης που έζησε αυτός και η οικογένεια του τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα της Ζωής λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι τους.
    «Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της» λέει ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του ενώ παράλληλα εξιστορεί τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από το πατρικό τους σπίτι λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. 
    «Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί.  Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν» εξιστορεί ο ίδιος, που διατηρούσε άριστες σχέσεις με την αδερφή του, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς όπως ο ίδιος εξηγεί η αδερφή του δεν είχε κάποια σχέση ούτε έδειχνε να την απασχολεί κάτι.
    «Είχε όνειρα αλλά της τα έκοψε ένας αλήτης. Δεν θα ήταν η Ζωή θα περνούσε κάποια άλλη, αυτό ήταν. Για μένα το να μπει φυλακή αυτός που το έκανε και να βγει δεν έχει κανένα νόημα. Και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν η αδερφή μου πίσω δεν γυρίζει αυτό ήταν» σημειώνει με δάκρια στα μάτια ο τραγικός αδερφός της 34χρονης, που κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία αντικρίζοντας τις φλόγες, θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ίδια του η αδερφή. 
    Ολόκληρη η πόλη της Ξάνθης έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι της Ζωής βρέθηκαν στο πατρικό της σπίτι εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας, ανάβοντας κεράκια στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος.
     Δείτε το βίντεο:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ